Skip to main content
Map

Word een pro op LinkedIn

  • Online

Maak je bedrijf zichtbaar op LinkedIn en ga voor een onuitwisbare indruk bij je klant! Na deze opleiding heeft LinkedIn geen geheimen meer voor jou. 

 

Door de digitalisering van de voorbije jaren is LinkedIn een onmisbare schakel in onze sterk veranderde manier van werken. Het platform telt wereldwijd ondertussen 722 miljoen users waarvan 4 miljoen leden in België.

Leer tijdens deze opleiding gedurende vier korte sessies hoe je dit medium optimaal gebruikt. We leren jou hoe je ervoor zorgt dat LinkedIn op een tijdsefficiënte manier deel gaat uitmaken van je dagelijkse routine en kan bijdragen tot jouw successen. 

Na deze opleiding:

  • kan jij van jouw persoonlijk profiel een aantrekkelijke vitrine maken. 
  • weet je alles over de privacy instellingen. 
  • zorg jij ervoor dat jouw boodschap haar doel bereikt.
Programma

5 augustus van 9u00 tot 10u30 - Personal branding:

We geven jou een goed algemeen beeld van LinkedIn en haar mogelijkheden en helpen jou om van je persoonlijk profiel een aantrekkelijke vitrine te maken die makkelijk gevonden wordt en die helpt bij het aantrekken van bezoekers en het uitbouwen van jouw netwerk.

12 augustus van 9u00 tot 10u30 - Instellingen en online netwerken:

We leren jou tijdens deze training hoe je door middel van de LinkedIn instellingen ervoor zorgt dat je het platform beter afstemt op jouw persoonlijke wensen en hoe je kan bepalen wat je wil tonen aan wie. Ook de privacy instellingen komen aan bod. Verder leggen we jou de verschillen uit tussen een gratis en betalend profiel en leren we jou om op een waardevolle manier je netwerk uit te bouwen en te onderhouden.

19 augustus van 9u00 tot 10u30 - Content Marketing via LinkedIn:

we leren jou hoe je door middel van impactvolle content zorgt dat je boodschap haar doel bereikt. Je leer in je content variëren qua inhoud en vorm, en we leren je welke verschillende subkanalen je binnen linkedIn kan gebruiken voor het verspreiden van je boodschap. Tot slot leer je hoe je jou moet organiseren zodat je op een consistente manier kan communiceren.

26 augustus van 9u00 tot 10u30 - Sales via LinkedIn:

Heel veel sales mensen gebruiken LinkedIn op een totaal verkeerde manier waardoor ze de bal misslaan. In deze training leren we jou hoe je op een succesvolle manier je doelgroep kan benaderen, in contact met hen kan komen (virtueel of face to face) en ervoor zorgen dat je tot verkoop komt.Innovatieve karakter van de opleiding

Dit hele traject is afgestemd op de nieuwe realiteit waar we ons momenteel in bevinden en de hybride toekomst die op ons afkomt. We leggen jou uit hoe je ervoor kan zorgen dat je aanpak niet alleen future proof is maar ook succesvol.

Doelgroep

Je hoeft geen digitale marketeer te zijn om deze cursus te volgen. Deze opleiding is er voor alle niveaus. We nemen je stap voor stap mee in de wondere wereld van LinkedIn. Van aan de basis tot een gevorderd gebruik.

We richten ons tot:
Algemeen Management
Bedrijfseigenaren
Ondernemers
Commerciële profielen
Marketing profielen
Management assistentes
Freelancers
enzovoort...
 

Docent

Tom Baeten van Winger Academy is meer dan 25 jaar actief in b2b-sales en -marketing en heeft in zijn carrière voor meerdere grote internationale groepen gewerkt. Als LinkedIn-expert leert hij u op een zeer praktische manier de tips en tricks om LinkedIn professioneel in te zetten voor de ontwikkeling van uw business.

 Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.
 

Aantal opleidingsuren: 6 uren

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 380,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 480,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Hulp nodig?