Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Wine en Dine @ Wijndomein Dappersveld-Woestijn

Netwerken en ontspannen genieten van een heerlijk hapje en drankje: de ideale combinatie! Dat bewijzen we met onze ‘Wine en Dine’ op 14 september. Het prachtige wijndomein Dappersveld-Woestijn in Ellingen (Pepingen) vormt het unieke decor van dit (na)zomerse netwerkmoment.

Op het programma staat een rondleiding op het domein, gevolgd door een wijnproeverij waarbij je deskundige uitleg krijgt. Afsluiten doen we met een 3-gangen-diner. Interesse? De plaatsen zijn beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Over het wijndomein

Wijndomein Dappersveld-Woestijn is gelegen in het prachtig, glooiende Pajottenland ten zuidwesten van Brussel. In 2013 staken Eric Geyssens en zijn vrouw Linda de eerste wijnstokken in de grond. Wijndomein Dappersveld was geboren.

2016 is het jaar waarin ook de familie Dehandschutter zijn eerste stappen in de eigen wijngaard zette. Door gelijkgestemde violen besloten beide families deze projecten te ‘assembleren’ en zo ontstond Wijndomein Dappersveld-Woestijn.

Vandaag wordt er 5.4 hectare wijngaard verbouwd met verschillende vitis vinifera cépages (pinot noir, pinot blanc, pinot gris, chardonnay, auxerrois, riesling en gamay). De percelen zijn verdeeld over de gemeentes Pepingen, Gooik en Gaasbeek.

Contactpersoon

Yves Vermeerbergen

Relatiebeheerder

Adres

Wijndomein Dappersveld-Woestijn
Zwarte Molenstraat 66
1671 Ellingen

Wanneer

Prijs

  • Leden: € 75
  • Niet-leden: € 150

(Excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus