Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Wie maak je leidinggevende in je organisatie?

Moet de beste ook de baas zijn? En kan je leiderschap aanleren? Een expert is niet altijd een goede people manager, maar hoe beslis je nu wie je wel (of niet) als leider aanduidt?

In elke organisatie vind je verschillende types leidinggevenden. De krakken in hun vak die na jarenlange expertise zijn doorgegroeid, of people managers die hun teams heel goed coachen, maar technisch geen expert zijn.

  • Wat is goed management eigenlijk?
  • Kan je leiderschap aanleren?
  • En welke competenties heb je er écht voor nodig?

Met een goed antwoord op deze vragen, wordt het een stukje makkelijker om de juiste leidinggevende aan te duiden in jouw onderneming. Daar gaan we naar op zoek tijdens deze opleiding. Jade De Ryck is HR Business Manager bij Effectis. Zij helpt in organisaties de rol van hr te versterken voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Vanuit haar expertise verbindt ze de noden van hr, de medewerkers én de business in de zoektocht naar de juiste leider.

Schrijf snel in voor deze verrijkende opleiding via de knop rechtsboven.

 

Voor wie?

HR-verantwoordelijken, kmo-bedrijfsleiders, of C-level-managers die een doordachte keuze willen maken in het aanduiden van een volgende leidinggevende.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

 

Contactpersoon

An Spooren

Kmo-adviseur

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €185

Niet-leden: €245

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kmo-portefeuille

Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille

Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 6 oktober 2023
Projectbedrag: €185 voor leden, €245 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3
Thema kmo-portefeuille: personeelsmanagement

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende