Skip to main content

What’s NXT West-Vlaanderen

whats nxt

What’s NXT West-Vlaanderen
What’s NXT West-Vlaanderen
What’s NXT West-Vlaanderen
What’s NXT West-Vlaanderen
What’s NXT West-Vlaanderen

What's NXT?

Als provincie met een historisch krappe arbeidsmarkt is het investeren in, en aantrekken van menselijk kapitaal, in het bijzonder jongeren meer dan ooit van prioritair belang om een duurzame transformatie van onze West-Vlaamse economie te verzekeren. Eén van de ambities betreft het uitdragen van de provincie West-Vlaanderen als attractieve topregio om te wonen, te leren en te werken. 

Op 17, 18 en 19 maart 2022 organiseert MNM een uniek 3-daags technologisch belevingsevenement gericht op jongeren. Dit zal plaatsvinden in het splinternieuw Beurs- en Congresgebouw in Brugge, in samenwerking met VRT, Voka West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen, provincie West-Vlaanderen en stad Brugge. Onder de noemer 'What’s NXT' willen we samen met MNM en VRT tonen welke innovaties en technologieën in onze West-Vlaamse bedrijven ontstaan, willen we positieve verhalen brengen rond werken en ondernemen, en willen we jongeren inspireren over de toekomst van de arbeidsmarkt. 

We zijn overtuigd dat dit techfestival een unieke opportuniteit biedt om de troeven van West-Vlaanderen (opleidingen, jobs, bedrijven…) in de kijker te zetten voor enkele duizenden jongeren over gans Vlaanderen (zowel jongeren uit secundair als hoger onderwijs). Zij zullen worden uitgedaagd om mee na te denken over hun (digitale) toekomst. Belevingsstanden, talks en workshops zullen hen onderdompelen in het West-Vlaams innovatief ecosysteem, waarbij duurzaamheid en digitalisering speerpunten vormen.

Interesse als bedrijf?

Heb jij als bedrijf interesse of heb je bijkomende vragen, neem dan gerust contact met ons op. Contacteer Joyce Simoens of Davy Maes.

 MNM     VRT     POM

Contactpersonen

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Adres

BMCC (Beurs Meeting & Congres Centrum)
Beursplein 1
8000 Brugge

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar joyce.simoens@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group