Skip to main content
Map

What’s Hot in Smart & Connected Devices/Services

Deze What’s Hot draait helemaal rond de mogelijkheden die digitale transformatie met zich meebrengt. Meer weten over hoe je klantervaringen kan optimaliseren door het gebruik van smart & connected services en devices? Of ben je zelf thuis in het toepassen van geconnecteerde dienstverlening en wil je die kennis graag delen? Kom dan je netwerk en business uitbreiden tijdens deze What’s Hot in Smart & Connected Devices/Services bij Conxion Experience Center in Waregem.

What's Hot?

Op zoek naar nieuwe inzichten in hot topics? En meteen zien hoe collega-bedrijven die inzichten in hun business gebruiken? En er tegelijk zelf business uit halen of de juiste partner vinden om jouw bedrijf te laten groeien? Dan zit je goed met What’s Hot.

In de reeks What’s Hot krijg je als Voka-lid de kans om bij bedrijven achter de schermen te kijken, je kennis uit te diepen en een inspirerende praktijkgetuigenis over een hot topic te horen. We sluiten af met een heel gerichte speeddate, waarbij we vraag en aanbod samenbrengen.

Gratis en exclusief, met een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting: je kennis opschalen, sales binnenhalen of nieuwe partnerships opzetten was nog nooit zo aangenaam én efficiënt!

What's Hot in Smart & Connected Devices/Services?

De digitale transformatie heeft een grote impact op de maakindustrie. Meer en meer bedrijven zetten hun product niet meer centraal, maar de behoefte die het product voor de klant oplost. Ze verkopen een oplossing, die vaak een combinatie is van een product en alle door internet geconnecteerde dienstverlening daarrond: 'connected services'. De mogelijkheden van connected services zijn talrijk, bijvoorbeeld het op afstand besturen van apparaten en machines, slimme thuisoplossingen en predictive maintenance.

Bedrijven investeren in deze technologieën met als doel de optimalisatie van de klantervaring. Maar hoe kan je de implementatie van smart & connected devices/services nu gestroomlijnd en veilig laten verlopen? Kom het antwoord op deze vraag en nog veel meer te weten tijdens deze What's Hot. 

Programma

  • 8.00 uur: ontvangst met ontbijt
  • 8.30 uur: voorstelling Conxion Experience Center door Yara Meulenberg en Kevin Couvreur
  • 8.45 uur: inzichten in smart & connected devices/services door technologische spreker (TBC)
  • 9.15 uur: verkennen van mogelijke partnerschappen tijdens gerichte netwerking

Doelgroep

What’s Hot is exclusief voor Voka-leden en is bedoeld voor zowel grote ondernemingen als kmo’s en solo-ondernemers. Deze What’s Hot in Smart & Connected Devices/Services richt zich specifiek tot:

  • Vraagzijde: maakbedrijven, servicebedrijven
  • Aanbodzijde: machinebouwers, IT-bedrijven, securitybedrijven

Contactpersoon

Bruno Delaere

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Conxion Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1
8790 Waregem

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag