Skip to main content
Map

What's Hot in Service Design: Furnibo - Veurne

Deze What's Hot draait helemaal rond de nieuwste evoluties en methodieken van service design. Meer weten over hoe je die kan toepassen in de diensten die jouw bedrijf (wil) aanbieden? Of ben je zelf thuis in het toepassen van design thinking op services en wil je die kennis graag delen? Kom dan je netwerk en business uitbreiden tijdens deze What's Hot in Service Design bij gastbedrijf Furnibo in Veurne.
 

What's Hot?

Op zoek naar nieuwe inzichten in hot topics? En meteen zien hoe collega-bedrijven die inzichten in hun business gebruiken? En er tegelijk zelf business uit halen of de juiste partner vinden om jouw bedrijf te laten groeien? Dan zit je goed met What’s Hot. 

In de reeks What’s Hot krijg je als Voka-lid de kans om bij bedrijven achter de schermen te kijken, je kennis uit te diepen en een inspirerende praktijkgetuigenis over een hot topic te horen. We sluiten af met een heel gerichte speeddate, waarbij we vraag en aanbod samenbrengen. 

Gratis en exclusief, met een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting: je kennis opschalen, sales binnenhalen of nieuwe partnerships opzetten was nog nooit zo aangenaam én efficiënt!

What's Hot in Service Design?

Service design is niet simpelweg een nieuwe dienst bedenken en uitrollen. Service design doet je nadenken over hoe je je idee, product, organisatie of dienst kan aanpassen aan de noden van je klanten zodat deze dienst voor hen relevant en gebruiksvriendelijk wordt.

Gastbedrijf Furnibo neemt je mee in hun verhaal en laat zien wat service design voor hun bedrijf betekent. Designregio Kortrijk, expert in design thinking voor business, gaat dieper in op service design/system design met digitalisering als middel, en geeft je aan de hand van enkele cases praktische aandachtspunten mee over aanpak, proces en mogelijke valkuilen.

Programma

  • 8.00 uur: ontvangst met ontbijt
  • 8.30 uur: inzichten in service design: digitalisering als middel, tips & tricks vanuit de praktijk
  • 9.15 uur: verkennen van mogelijke partnerschappen tijdens gerichte netwerking

Doelgroep

What's Hot is exclusief voor Voka-leden en is bedoeld voor zowel grote ondernemingen als kmo's en solo-ondernemers.
Deze What's Hot in Service Design richt zich specifiek tot:

  • Vraagzijde: dienstenbedrijven en productiebedrijven
  • Aanbodzijde: design- en marketingbureaus, ontwerpstudio's

Contactpersoon

Bruno Delaere

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Furnibo
Bedrijvenlaan 7
8630 Veurne

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag