Skip to main content
Map

What's Hot in Security

Deze What’s Hot draait helemaal rond de trends in de beveiliging van jouw gebouwen en jouw data. Meer weten over hoe je je bedrijf kan beschermen tegen cybercrime? Of ben je zelf thuis in bedrijfsbeveiliging en wil je die kennis graag delen? Kom dan je netwerk en business uitbreiden tijdens deze What’s Hot in Security bij FAAC Benelux in Jabbeke.

What's Hot?

Op zoek naar nieuwe inzichten in hot topics? En meteen zien hoe collega-bedrijven die inzichten in hun business gebruiken? En er tegelijk zelf business uit halen of de juiste partner vinden om jouw bedrijf te laten groeien? Dan zit je goed met What’s Hot.

In de reeks What’s Hot krijg je de kans om bij bedrijven achter de schermen te kijken, je kennis uit te diepen en een inspirerende praktijkgetuigenis over een hot topic te horen. We sluiten af met een heel gerichte speeddate, waarbij we vraag en aanbod samenbrengen.

Gratis en exclusief, met een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting: je kennis opschalen, sales binnenhalen of nieuwe partnerships opzetten was nog nooit zo aangenaam én efficiënt!

What's Hot in Security?

In deze snel veranderende tijden is beveiliging cruciaal voor de bescherming van je bedrijf en je gegevens. Maar we begrijpen dat je liever je kostbare tijd besteedt aan andere belangrijke zaken. Tijdens deze 'What's Hot in Security' krijg je een update over de nieuwste trends in de beveiliging van jouw bedrijfsgebouwen en data. Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybercrime en leer hoe je je bedrijf hiertegen kunt beschermen. Leer hoe camerabewaking niet alleen je bedrijf kan beschermen, maar ook kan bijdragen aan een beter inzicht in organisatorische knelpunten, zoals personeelsbezetting en procesefficiëntie.  Je krijgt ook de mogelijkheid om contacten te leggen met bedrijven die jou kunnen ontzorgen op dat vlak, zodat je met een gerust hart kunt ondernemen, wetende dat je beveiliging in goede handen is. Maak van beveiliging geen last, maar een kans om je bedrijf te versterken en te laten groeien!

Tijdens het inhoudelijke luik zal FAAC Benelux, specialist in automatisatie, je meenemen in de wereld en mogelijke toepassingen in bedrijfsbeveiliging. Ook Kurt Callewaert van Howest zal een korte presentatie geven rond de nieuwste trends in cybersecurity. 

Programma

  • 8.00 uur: Ontvangst met ontbijt
  • 8.30 uur: Introductie door Voka West-Vlaanderen
  • 8.35 uur: Inhoudelijk luik door FAAC Benelux en Kurt Callewaert van Howest
  • 9.15 uur: Fast pitch: korte voorstelling van de deelnemers, reden en doel van aanwezigheid
  • 9.30 uur: Afsluitend gericht netwerkmoment
  • 10.00 uur: Voorzien einde

Doelgroep

What’s Hot is bedoeld voor zowel grote ondernemingen als kmo’s en solo-ondernemers. Deze What’s Hot in Security richt zich specifiek tot:

  • Vraagzijde: industrie, syndicus, zorgsector, bouwsector (werfbeveiliging)
  • Aanbodzijde: aanbieders van beveiligings- en bewakingsoplossingen of cybersecuritysystemen

Contactpersoon

Sarah Hennion

Member Services/Relatiebeheer

Adres

FAAC Benelux
Industriezone 3B
8490 Jabbeke

Wanneer

Prijs

Deelname aan dit evenement is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 2 werkdagen voor aanvang van het evenement. Bij laattijdige annulatie wordt een no show-fee van 30 euro aangerekend. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag