Skip to main content
Map

What's Hot in Digital Healthcare

Deze What’s Hot draait helemaal rond de mogelijkheden die digital healthcare met zich meebrengt. Meer weten over hoe je je zorgsystemen kan digitaliseren en transformeren? Of ben je zelf thuis in het toepassen van digitale zorgoplossingen en wil je die kennis graag delen? Kom dan je netwerk en business uitbreiden tijdens deze What’s Hot in Digital Healthcare bij AZ Delta, campus Rumbeke in Roeselare.

What's Hot?

Op zoek naar nieuwe inzichten in hot topics? En meteen zien hoe collega-bedrijven die inzichten in hun business gebruiken? En er tegelijk zelf business uit halen of de juiste partner vinden om jouw bedrijf te laten groeien? Dan zit je goed met What’s Hot.

In de reeks What’s Hot krijg je als Voka-lid de kans om bij bedrijven achter de schermen te kijken, je kennis uit te diepen en een inspirerende praktijkgetuigenis over een hot topic te horen. We sluiten af met een heel gerichte speeddate, waarbij we vraag en aanbod samenbrengen.

Gratis en exclusief, met een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting: je kennis opschalen, sales binnenhalen of nieuwe partnerships opzetten was nog nooit zo aangenaam én efficiënt!

What's Hot in Digital Healthcare?

Ook de zorgsector blijft niet gespaard van de verregaande digitalisering. Covid-19 heeft dit proces echter nog versneld en aangetoond dat verbinding en samenwerking essentieel zijn. Het strategisch gebruik van digitale zorgoplossingen kan zorgsystemen volledig transformeren en sterk verbeteren. Door Digital Healthcare in te zetten, creëer je een systeem dat zowel op de patiënt als op de zorgmedewerker gericht is. De verschillende zorgoplossingen kunnen een (digitale) brug vormen tussen de gebruiker en de aanbieder. 

Tijdens het inhoudelijke luik zullen AZ Delta en Televic je meenemen in de wereld en mogelijke toepassingen in Digital Health(care). AZ Delta vzw zet sterk in op een datagedreven aanpak op vlak van zorg en geneeskunde. Dat gaat van de harmonisatie van data tot de ontwikkeling en implementatie van artificiële intelligentie, met het doel om meer gepersonaliseerde en precieze zorg aan te bieden aan hun patiënten.

Programma

  • 8.00 uur: Ontvangst met ontbijt
  • 8.30 uur: Introductie door Voka West-Vlaanderen & Health Community
  • 8.35 uur: Voorstelling Leer- en Innovatiecentrum RADar & link met 'Digital Healthcare' (innovaties rond thema, cases, best practices) door Peter De Jaeger, Chief Innovation Officer (AZ Delta)
  • 8.50 uur: Voorstelling Televic: Wat is 'hot' in Digital Healthcare?
  • 9.10 uur: Fast pitch: korte voorstelling van de deelnemers, reden en doel van aanwezigheid
  • 9.30 uur: Afsluitend gericht netwerkmoment
  • 10.00 uur: Voorziene einde

Doelgroep

What’s Hot is exclusief voor Voka-leden en is bedoeld voor zowel grote ondernemingen als kmo’s en solo-ondernemers. Deze What’s Hot in Digital Healthcare richt zich specifiek tot:

  • Vraagzijde: zorginstellingen
  • Aanbodzijde: aanbieders van digitale zorgoplossingen, leden Voka Health Community West-Vlaanderen, leveranciers in de zorg

Contactpersoon

Bruno Delaere

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Leer- en innovatiecentrum RADar - AZ Delta campus Rumbeke
Deltalaan 1
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag