Skip to main content
Map

What's Hot in 5G

Deze What’s Hot draait helemaal rond een baanbrekende technologie die de toekomst van bedrijven in onze regio zal transformeren: 5G. Meer weten over hoe je als bedrijf een 5G-netwerk kan implementeren en wat de voordelen ervan zijn? Of ben je zelf thuis in 5G en wil je die kennis graag delen? Kom dan je netwerk en business uitbreiden tijdens deze What’s Hot in 5G bij Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper.

What's Hot?

Op zoek naar nieuwe inzichten in hot topics? En meteen zien hoe collega-bedrijven die inzichten in hun business gebruiken? En er tegelijk zelf business uit halen of de juiste partner vinden om jouw bedrijf te laten groeien? Dan zit je goed met What’s Hot.

In de reeks What’s Hot krijg je de kans om bij bedrijven achter de schermen te kijken, je kennis uit te diepen en een inspirerende praktijkgetuigenis over een hot topic te horen. We sluiten af met een heel gerichte speeddate, waarbij we vraag en aanbod samenbrengen.

What's Hot is gratis, met een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting: je kennis opschalen, sales binnenhalen of nieuwe partnerships opzetten was nog nooit zo aangenaam én efficiënt!

What's Hot in 5G?

De uitrol van een 5G-netwerk opent een wereld vol ongekende mogelijkheden voor ondernemingen, groot of klein, en belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we zaken doen. Als we voorop willen blijven op vlak van technologie en innovatie, is 5G onontbeerlijk. 

Wat betekent de uitrol van een 5G-netwerk concreet voor ondernemingen? Het betekent snelheid, connectiviteit en efficiëntie op een niveau dat voorheen ondenkbaar was. Met 5G kunnen bedrijven naadloos communiceren, grote hoeveelheden in real-time verwerken en toegang krijgen tot heel wat geavanceerde technologieën, van Internet of Things (IoT) tot geavanceerde analyses en kunstmatige intelligentie. 

 • Voor productiebedrijven opent 5G de deur naar geautomatiseerde processen en slimmere productielijnen, waardoor de productiviteit en de efficiëntie toenemen. 
 • Voor de dienstensector betekent 5G een verbeterde connectiviteit die het mogelijk maakt om klanten een nog betere service te bieden, waar en wanneer ze het nodig hebben. 
 • Voor de detailhandel opent 5G een nieuwe wereld van gepersonaliseerde en interactieve ervaringen voor klanten, waardoor merken zich kunnen onderscheiden in een steeds drukker wordend landschap. 

De implementatie van een 5G-netwerk is cruciaal voor het behoud van onze concurrentiepositie en de bevordering van economische groei in West-Vlaanderen. Samen bouwen we aan een innovatieve toekomst voor onze provincie. 

Tijdens het inhoudelijke luik zullen Jan Yperman Ziekenhuis en Proximus je meenemen in de wereld en mogelijke toepassingen in 5G.

Programma

 • 8.00 uur: Ontvangst met ontbijt
 • 8.30 uur: Introductie door Voka West-Vlaanderen
 • 8.35 uur: Jan Yperman Ziekenhuis en hun projecten rond 5G
 • 8.50 uur: Inhoudelijk luik rond 5G door Jurgen De Klerck van Proximus
 • 9.15 uur: Fast pitch: korte voorstelling van de deelnemers, reden en doel van aanwezigheid
 • 9.30 uur: Afsluitend gericht netwerkmoment
 • 10.00 uur: Voorzien einde

Doelgroep

What’s Hot is bedoeld voor zowel grote ondernemingen als kmo’s en solo-ondernemers. Deze What’s Hot in 5G richt zich specifiek tot:

 • Vraagzijde: productiebedrijven, servicebedrijven, retailers, ...
 • Aanbodzijde: machinebouwers, IT-bedrijven, securitybedrijven, ...

Contactpersoon

Bruno Delaere

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Jan Yperman Ziekenhuis
Briekestraat 12
8900 Ieper

Wanneer

Prijs

Deelname aan dit evenement is gratis.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 2 werkdagen voor aanvang van het evenement. Bij laattijdige annulatie wordt een no show-fee van 30 euro aangerekend. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag