Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Werken aan de Ring Oost: de toekomstvisie op vlak van mobiliteit

Werken aan de Ring Oost: de toekomstvisie op vlak van mobiliteit

  • Online

Doorheen de jaren heeft de Brusselse Ring (R0) onder andere door almaar toenemende files het imago van een onleefbare en te vermijden plek gekregen. Met het programma 'Werken aan de Ring' wordt de Ring nu stap voor stap klaargemaakt voor het verkeer van morgen. De eerste quickwins gingen reeds van start in de Noordrand. Maar wat staat er op stapel voor de R0-Oost? Je komt het te weten tijdens dit webinar!

In de Oostrand ligt de focus van de Werken aan de Ring op de herinrichting van enkele grote knooppunten: het Leonardkruispunt, het Vierarmenkruispunt, het Groenendaalkruispunt en het nieuwe op- en afrittencomplex Jezus-Eik. Hoe worden deze werken concreet aangepakt? Wat is de toekomstvisie van het gebied? En hoe zal er gewerkt worden aan een multimodaal netwerk met een gewijzigde weginfrastructuur in combinatie met fietsinfrastructuur en openbaar vervoer? Kaat Maes en Jelle Vercauteren, projectleiders bij De Werkvennootschap, informeren je tijdens dit gratis, interactieve webinar uitgebreid over de evolutie en planning van het project R0 Oost. Aarzel niet en schrijf je nu in!

Programma

  • 12.30 u: Verwelkoming
  • 12.35 u: Uitleg over visie mobiliteit toekomst R0 Oost
  • 13.15 u: Einde presentatie en Q&A
  • 13.40 u: Einde vragen
  • 13.45 u: Afsluiting 

Sprekers

Kaat Maes

Kaat Maes
Integraal projectleider
De Werkvennootschap

 

Jelle Vercauteren DWV

Jelle Vercauteren
Technisch projectleider
De Werkvennootschap

De Werkvennootschap

Contactpersoon

Wim Pannecoucke

Adviseur Belangenbehartiging West-Brabant

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus