Skip to main content

Werk aan de cockpit van jouw bedrijf of afdeling!

Krijg beter inzicht in je bedrijf door gebruik te maken van KPI-dashboards en Business Intelligence tools!

Wil je meer inzicht krijgen in de parameters waarmee je jouw organisatie kan sturen? Wil je werken aan het identificeren van jouw KPI’s? Wil je jouw data centraliseren en structuren? Dan is deze driedelige opleiding zeker iets voor jou!

Tijdens deze opleiding gaan we interactief aan de slag met de cockpit van jouw bedrijf. Door het efficiënt inzetten van de juiste parameters is de ROI van dit kortlopend traject meteen verzekerd! Bovendien is dashboarding nuttig voor het behalen van strategische doelstellingen op korte en lange termijn, en zorgt het voor een betere transparantie naar je raad van bestuur toe.

De doelstelling van deze opleiding? Jou op weg helpen om je eerste dashboard te bouwen met de beschikbare data binnen jouw organisatie. Want hoe meer inzicht in je bedrijf, hoe efficiënter je jouw doelstellingen kan bereiken!

Programma

In de eerste twee sessies start je met het identificeren van KPI’s en het verzamelen en structureren van data. In de laatste sessie ga je vervolgens hands-on aan de slag om de data te visualiseren zodat je een duidelijk beeld krijgt van de performantie van je bedrijf. Hierbij maken we gebruik van Power BI, een van de meest gebruikte BI-tools.

  • Sessie 1 | KPI’s en analysepaden: wat wil je meten?
  • Sessie 2 | Hoe data efficiënt verzamelen en structureren?
  • Sessie 3 | Hoe data visualiseren met een krachtig dashboard?

Trainers

Nele Vandewal (Senior manager Strategy & Performance – Deloitte Private) heeft meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van kmo’s inzake digitalisering en het verhogen van de inzichten in de bedrijfsprocessen. Daarbij helpt ze organisaties om hun bedrijfsprocessen te versterken, beter te ondersteunen met tools, alsook om de inzichten in de performantie te versterken (aan de hand van KPI’s en dashboards). Deze ruime ervaring in verschillende sectoren zal bijdragen tot 3 hands-on sessies waarbij Nele en Bo samen met de ondernemer aan de slag gaan. 

Bo Thienpont (Consultant Strategy & Performance – Deloitte Private) heeft een aantal jaren ervaring in het begeleiden van kmo’s. Zij begeleidt organisaties in het identificeren van waardevolle KPI’s (vertrekkende vanuit de strategische doelstellingen) om het bedrijf te sturen, alsook om deze te visualiseren in dashboards. 

vlaio       Deloitte

Contactpersoon

Kris Beterams

Coördinator Business Model Innovation Alliance

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€ 550 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad