Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Welzijn op het werk voor leidinggevenden

Niet alleen beleidsmakers, maar ook je collega’s verwachten meer aandacht voor welzijn op het werk. Als leidinggevende heb je daar een belangrijke rol in te spelen. Maar wat betekent dat dan concreet in jouw takenpakket?

Welzijn op het werk omvat meer dan een fruitmand. Er vloeien steeds meer verplichten uit de wetgeving om het fysieke en mentale welzijn van medewerkers te waarborgen. Als leidinggevende komt heel wat verantwoordelijkheid op je schouders te liggen in dat welzijnsbeleid: jij bent immers het eerste aanspreekpunt. Wat zijn jouw taken? En hoe voer je ze (goed) uit? Wat schrijft de wet voor en wat verwacht de organisatie van jouw rol?

In deze opleiding ga je interactief aan de slag om jouw hiërarchische rol in het welzijnsbeleid op punt te zetten. Structuur brengen, verantwoordelijkheidslijnen aanduiden en met respect en begrip het welzijnsgesprek aangaan. Kim Lemmens, preventie-expert bij Mensura, geeft je de handvatten waarmee jij het welzijn van je collega’s leert ondersteunen.

Voor wie?

Hiërarchisch leidinggevenden, zowel operationeel als kader, die hun takenpakket op vlak van welzijn willen concretiseren en zekerder aan de slag willen met hun teams.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.
 

Partners

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €370 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €490 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 20 maart 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening:  naam opleiding
Datum inschrijving: 27 maart 2024
Projectbedrag: €370 voor leden, €490 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 6,5
Thema: duurzaamheid

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan