Skip to main content
Map

Welt-workshop: Psychologische veiligheid

Transparante communicatie, open feedbackgesprekken, een positieve werksfeer en goede relatie met je leidinggevende... Dat stamt allemaal uit één (hip) begrip: psychologische veiligheid. Wat is dat nu weer?

Laten collega's het achterste van hun tong zien? Kunnen ze eerlijk zijn? Zijn ze voor 100% zichzelf op kantoor? Of misschien vrezen ze voor repercussies, commentaar of pesterijen. Dan is er te weinig veiligheid in je organisatie. En die psychologische veiligheid is een voorwaarde voor een inclusieve en positieve werkvloer.

Het begrip wint aan belangstelling maar is helemaal niks nieuws. Els Compernolle (HumanInsight) vertrekt van de fundamenten om je psychologische veiligheid te verhogen, en meer in te kunnen zetten op feedback, communicatie en inclusie.

Praktisch

  • 23 november, 9.00 uur - 12.00 uur
  • Kleine Laan 28, Sint-Niklaas
  • Gratis, voor Welt-deelnemers
Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

logo ESF

 

Contactpersoon

Frie Meneve

Welt-coördinator

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Welt-deelnemers: gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_ad whitevideo tech@venture