Skip to main content
Map

Welt-webinar: Vindbare vacatures

  • Online

Vind je geen volk, of vindt het volk jou niet? Je zou het haast vergeten, maar de vindbaarheid van je vacature is natuurlijk stap één in een succesvolle rekrutering. Met dit webinar keren we eventjes terug naar de basis: vindbare en aantrekkelijke vacatures!

Hoe en waar vinden kandidaten je vacature? Is ze leesbaar, begrijpelijk en aantrekkelijk? Er bestaan honderdenéén lijstjes en must-do's voor de perfecte vacature, maar vaak loopt het fout aan de basis. In dit gratis webinar nemen we een stapje terug in alle rekruteringsgekte. 

Je krijgt een hele hoop concrete tips mee over het vindbaar, leesbaar én overtuigend maken van jouw vacature. De juiste zoektermen kiezen, een gepast taalniveau hanteren, of handig gebruikmaken van ChatGPT, ... Op het einde van dit webinar steekt jouw vacature er met kop en schouders bovenuit. 

Stefan Goos (VDAB) lijst de slimste tips op en helpt je met grote sprongen vooruit. 

Schrijf snel gratis in via de knop rechtsboven. 

Praktisch

  • 12 december, 10.30 uur
  • Gratis
  • Online webinar

Voor wie?

Iedereen die zijn vacatures vindbaarder en aantrekkelijker wil maken in de war for talent. 

 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

 

logo ESF

Dit webinar bieden we gratis aan in het kader van het Welt-traject. Dat focust zich op inclusieve werkvloeren en herneemt in 2024, in een nieuw jasje. In de tussentijd profiteer je alvast van deze inspirerende infosessie.

 

Contactpersoon

Frie Meneve

Welt-coördinator

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt_6stappenplan