Skip to main content
Map

Welt-webinar: Quiet quitting en motivatie

  • Online

Quiet quitting, het zoveelste mediafenomeen of een serieus probleem voor werkgevers? Welke naam je er ook op plakt, gemotiveerde en betrokken medewerkers zijn cruciaal voor jouw organisatie.

Gemotiveerde, geëngageerde en betrokken medewerkers maken het grootste verschil voor je organisatie. Ze werken er graag, vallen beduidend minder uit door ziekte en zijn productiever. Een belangrijk streefdoel als werkgever, dus.

Tegelijk merken we veel meer niet-gemotiveerde werknemers op: seniors dichtbij hun pensioen die al rustig uitbollen, de jeugd die niet meer dan het hoogstnoodzakelijke doet, de altijd-thuiswerkende-collega die je zelden kan bereiken, ... Zeker na de pandemie is het fenomeen van quiet quitters pijnlijk duidelijk geworden.

  • Wie zijn de risicogroepen?
  • Wat doe je als je desengagement opmerkt bij je medewerkers?
  • Hoe kan je het voorkomen, en motivatie net gaan verhogen?

Dat bekijken we tijdens dit Welt-webinar met Elke Haemelynck (HappyHumans).

 

Praktisch

  • 14 november, 10.30 uur tot 12.00 uur
  • Online, via Zoom
  • Gratis
Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

 

logo ESF

 

 

Dit webinar bieden we gratis aan in het kader van het Welt-traject. Dat focust zich op inclusieve werkvloeren en herneemt in 2024, in een nieuw jasje. In de tussentijd profiteer je alvast van deze inspirerende infosessie.

Contactpersoon

Frie Meneve

Welt-coördinator

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan