Overslaan en naar de inhoud gaan

Navigatie

Terug naar het overzicht

Welt: Design traject - najaar 2024

Vrijwel elke onderneming ervaart dezelfde uitdagingen: het is lastig om talent aan te trekken en te behouden, een balans te vinden tussen verschillende generaties op de werkvloer, te digitaliseren op verschillende fronten, levenslang leren te stimuleren, groeikansen te bieden en flexibel om te gaan met onvoorzien ziekteverzuim. Wat jij nodig hebt, is een gedegen strategie om optimaal in te zetten op een inclusieve en duurzame werkvloer. Ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen met het Voka Welt Design Traject!

Een inclusieve en duurzame werkvloer creëren vergt tijd en inzet. Daarom zetten we samen met jou in op een stevig hr-beleid dat zowel inclusief als duurzaam is.

In het Design traject focussen we op het ontwikkelen van een inclusieve strategie, waarbij het transformeren van de mindset en visie binnen de onderneming centraal staat. Dat vraagt om focus op een bedrijfscultuur waar leiderschap en psychologische veiligheid voorop staan. Door de algemene groeimindset van het bedrijf te analyseren, kunnen groeikansen geboden worden aan medewerkers.

Onze begeleiding omvat een Lerend Netwerk van 5 sessies, inclusief kick-off en eindevaluatie. Daarnaast bieden we persoonlijke opvolging en advies aan door experts. We helpen bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte inclusieve missie, visie en strategie. Ook zorgen we voor bewustwording op alle niveaus binnen jouw organisatie over diversiteit en inclusie.

Wie kan deelnemen?

Dit programma is gericht aan iedereen die met hr te maken krijgt en de nodige slagkracht heeft om zaken te veranderen binnen de onderneming, van zaakvoerders tot hr managers. Van zodra je het engagement aangaat, neem je een sleutelrol op in het ontwikkelen van een inclusieve bedrijfscultuur en het stimuleren van een duurzaam personeelsbeleid binnen jouw onderneming. 

Programma & data

  • 3 oktober - kick-off
  • 13 november - Missie, visie en strategie. Kritische zelfreflectie -en bewustwording
  • 16 december - Cultuur (met o.a. ook de psychologische veiligheid) & leiderschap & groeimindset organisatie staat open om kansen te bieden opdat mensen kunnen evolueren
  • 16 januari - Verdiepende sessie rond leiderschap
  • 24 februari - Hoe creëer je buy-in van het management?
  • 3 april - Pitch je mission statement 

Wil je eerder operationele stappen zetten richting een inclusieve werkvloer en verschillende hr-processen inclusief benaderen vanuit jouw organisatie? Dan is het Welt BOOST traject wellicht meer iets voor jou! Klik op onderstaande link en schrijf je nu in.

Business cases

Welt foto startpagina

Welt: Boost traject - najaar 2024

1 Okt 2024

Gent
Meer info