Skip to main content
  • Activiteiten
  • Welt 2022 - Thematraject Retentie: Medewerkers (tevreden) houden

Welt 2022 - Thematraject Retentie: Medewerkers (tevreden) houden

Met een recordaantal openstaande vacatures profiteren heel wat werknemers van de gespannen arbeidsmarkt om nieuwe horizonten op te zoeken. Uitgaande van de idee dat het tot één jaar kan duren alvorens een werknemer vervangen, opgeleid en ingewerkt is spreekt het voor zich dat voorkomen véél beter is dan genezen. Want elke business, van welke aard ook, is een people business.

We weten al langer dat enkel een hoger loon niet dé oplossing is om werknermers te binden aan je organisatie. Tijdens dit Thema-traject gaan we op zoek naar wat een werknemer wel nodig heeft en gelukkig maakt op het werk.

Programma

  • Hoe werknemers (tevreden) houden op het werk
  • Wat kan jij als management en vanuit je HR rol bijdragen? 
  • Welke acties passen bij jouw organisatie? 
  • D-ABC-E inzicht. 

Op het einde van de ochtend heb je een leidraad onder de arm die je zal helpen het verloop te berekenen, je doelstellingen inzake retentie te bepalen en een actieplan op te stellen.

Jouw expert voor deze opleiding

MK - jouw expert

 

Elisabeth Kokken, Master Arbeidssociologie, werkte onder meer bij Unifiedpost als HR-manager Group, bij bpost als loopbaancoach, Willemen als HR-Business Analist en bij De Lijn te Mechelen als verantwoordelijke Rekrutering en Selectie en projectmanager 'Absenteïsme'. Vandaag werkt Elisabeth als hr-consultant voor diverse bedrijven maar ook als mentor, coach en trainer.

 

Jouw contactpersoon

Valerie Hamal

Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt

Full bio of Valerie Hamal

Adres

Voka - Kvk Mechelen-Kempen (kantoor Mechelen)
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Gratis

ESF logo

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden.

 

Van Roey - September