Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Webinars: How to Duurzaamheid

  • Online

Ontdek samen met Voka Limburg hoe duurzaamheid een integraal onderdeel kan worden van uw bedrijfsstrategie. In deze reeks van webinars belichten we diverse facetten van duurzaam ondernemen, met een focus op het bevorderen van een groenere toekomst. 

Ontdek onze verschillende webinars

Wil je jouw bedrijf versterken op het gebied van duurzaamheid? Bij Voka Limburg hebben we een reeks boeiende webinars samengesteld om je te helpen bij het navigeren door de wereld van duurzaam ondernemen. Onze vier thema's zijn zorgvuldig gekozen om jouw bedrijf te ondersteunen bij het realiseren van groene doelen, terwijl we de rode draad van duurzaamheid behouden.

Webinars

23/04: Subsidies voor Duurzaamheid: Groen Financieren voor een Betere Toekomst

Ontdek hoe jouw bedrijf kan profiteren van subsidies en financiële ondersteuning om duurzame initiatieven te realiseren. Van energie-efficiënte upgrades tot groene investeringen, we laten je zien hoe je geld kunt besparen terwijl je de planeet helpt.

Docent: Vlaio

13/05: Energiedashboarding voor Bedrijven: Data als Drijvende Kracht voor Duurzaam Succes

Ontdek hoe u aanzienlijk kunt besparen op energiekosten en uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen door het slim monitoren en afstemmen van uw energieverbruik. In deze sessie delen we succesverhalen en laten we zien hoe onze pragmatische softwareoplossingen en IoT-toepassingen uw bedrijfsvoering kunnen transformeren. Of u nu een klein bedrijf of een grote industrieel bent, u krijgt praktische inzichten in het optimaliseren van uw energiebeleid. Schrijf u nu in en zet samen met ons de stap naar een duurzamere toekomst.

Docent: Vlegel Technology

23/05: Duurzame Communicatie: Bouwen aan Betekenisvolle Verbindingen

Verken de kracht van effectieve communicatie als het gaat om duurzaamheid. Ontdek hoe je jouw duurzame inspanningen kunt vertalen naar een overtuigend verhaal dat je klanten en stakeholders inspireert en betrekt.

Docent: Idearté

03/06: Groene Energie: De Toekomst van Duurzame Bedrijfsvoering

Duik in de wereld van groene energie en ontdek hoe je jouw bedrijf kunt transformeren door over te schakelen naar hernieuwbare energiebronnen. Leer over de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en praktische stappen om je bedrijf te verduurzamen.
Met de voortdurende evolutie van duurzame energietechnologieën is het cruciaal om goed geïnformeerd te blijven over de mogelijkheden en vereisten bij het implementeren van zonnepanelen, batterijsystemen en laadinfrastructuur.
Onze deskundige sprekers zullen praktische inzichten delen over de installatieprocessen, wettelijke verplichtingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energieoplossingen. Of je nu nieuw bent in de wereld van zonne-energie en batterijopslag of een doorgewinterde professional, er valt altijd iets nieuws te leren.

We nodigen je uit om deel te nemen aan deze boeiende sessie en je vragen te stellen aan onze experts. Samen kunnen we bouwen aan een duurzamere toekomst.

Docent: Energreen

Of je nu net begint met het verkennen van duurzame mogelijkheden of al een stap verder bent in je groene reis, deze webinars bieden waardevolle inzichten en praktische tips om jouw bedrijf te helpen gedijen in een duurzame toekomst. Schrijf je vandaag nog in en neem de leiding in de transitie naar een groenere, meer duurzame bedrijfsvoering! 

In samenwerking met

Contactpersoon

Wout Vandeweyer

Adviseur innovatie & duurzaam ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis! Inschrijven wel nodig zodat je de teamslink ontvangt.