Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Webinar: Strategie

  • Online

Een stoffig document in de onderste lade van je bureau. Onbruikbaar omdat er geen concrete doelstellingen en KPI’s per departement instaan. En na disruptieve nieuwe go-to-market modellen niet meer toepasbaar in de huidige economie. Herkenbaar? 

Alleen een wendbaar business plan dat je agile en snel kunt aanpassen aan de volatiele economie helpt je onderneming vooruit. 

In dit webinar kom je te weten hoe je een business plan opstelt dat steek houdt! Je ontdekt beproefde methodologieën en hoe je hiermee tot een praktisch stappenplan met taken en rollen per afdeling komt.

Spreker

Luc Van UtterbeeckJDI helpt bedrijven hun groeiambities te realiseren. Als zaakvoerder begeleidt Luc Van Utterbeeck bedrijven om wendbaar en veerkrachtig te zijn. Met zijn pragmatische aanpak, sterk strategisch inzicht en creatieve ‘touch’ is hij al meer dan 20 jaar het klankbord voor ondernemers. Zijn visies laten niemand onberoerd. Wedden dat ook jij begeesterd geraakt?

Contactpersoon

Sophie Moerenhout

Coördinator partnerships & publiciteit

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus