Skip to main content
Map

Webinar: Sales 4.0

  • Online

Vergeet je klassieke salesstrategiën. Om vandaag succesvol te zijn in verkoop heb je heel je organisatie nodig. 50% van je klanten heeft hun aankoopbeslissing namelijk al genomen voor ze in contact komen met een verkoper!

Dat vergt een volledig nieuwe commerciële aanpak. Voor de verkopers, uiteraard, maar ook voor de hele organisatie. Daarom zijn de taken van de Nieuwe Sales Managers gigantisch veranderd: zij moeten vandaag hun eigen team leiden, maar ook het top management inspireren (als ze er al geen deel van uitmaken) én alle medewerkers in de organisatie meenemen in hun commercieel verhaal.

Een klantgerichte en commercieel assertieve organisatie zorgt immers voor nieuwe klanten en uitbreiding van bestaande klanten, en maakt ambassadeurs van klanten en medewerkers. Dit webinar legt uit welke 6 hefbomen je hebt als organisatie om succesvol te zijn in verkoop.

Spreker

Nico ivens

JDI helpt bedrijven hun groeiambities te realiseren. Als medeoprichter begeleidt Nico Ivens bedrijven om succesvolle salesstrategieën uit te werken en te realiseren. Nico is al meer dan 20 jaar actief in verschillende aspecten van verkoop en is ook gastdocent voor UCLL.

Contactpersoon

Sophie Moerenhout

Coördinator partnerships & publiciteit

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus