Skip to main content
Map

Webinar over deelfietssysteem (GRATIS)

  • Online

Bedrijfsaanbod voor elektrisch deelfietssysteem in jouw bedrijvenzone

Sinds vorig jaar is een publiek elektrisch deelfietssysteem uitgerold in de Vervoerregio's Antwerpen en Waasland. Dit deelfietssysteem verbindt knooppunten van openbaar vervoer met jouw bedrijvenzone. Dit deelfietssysteem biedt ook een specifiek aanbod voor woon-werkverkeer aan waar ondernemingen op kunnen intekenen. Dit kan ook jouw onderneming beter bereikbaar maken voor werknemers.

Neem deel aan het digitaal infomoment
 
Om uit te leggen hoe het elektrisch deelfietssysteem werkt en wat de kostprijs is van het zakelijk aanbod, organiseert Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland samen met Lantis een digitaal infomoment. Op 28 maart nodigen we de bedrijven uit Kruibeke, Beveren en Burcht uit (die gelegen zijn langsheen de E17), zodat we dieper kunnen ingaan op de concrete toepassingsmogelijkheden voor bedrijven uit deze regio. Tijdens dit infomoment voorzien we ook tijd om vragen te stellen. 
 
Schrijf je gratis in.
 
In samenwerking met:

Lantis
 

Contactpersoon

Emma Middernacht

Beleidsmedewerker Waasland - Medewerker Mobiliteit

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Mocht je na eerdere aanmelding toch niet kunnen deelnemen, gelieve ons hiervan ten laatste de dag voordien op de hoogte te brengen via emma.middernacht@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering