Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Webinar - Nieuwe en alternatieve verloningstechnieken voor bedrijfsleiders en aandeelhouders

Webinar - Nieuwe en alternatieve verloningstechnieken voor bedrijfsleiders en aandeelhouders

  • Online

Als bedrijfsleider wil je zo weinig mogelijk belastingen betalen op het inkomen dat je uit jouw vennootschap haalt. Hoe doe je dat als de fiscus almaar strenger toekijkt? 

Deze activiteit werd naar aanleiding van het coronavirus verplaatst naar een nieuwe datum. Deze was voorheen 26 maart 2020 en gaat door op 11 juni 2020 in de vorm van een online sessie.

We bespreken een relatief nieuwe bezoldigingstechniek voor bezoldigde bestuurders/zaakvoerders van Belgische vennootschappen (zowel operationele als managementvennootschappen). Deze techniek is gebaseerd op de gratis toekenning van aandelenopties van een bevek aan de zaakvoerder-bestuurder. 

Programma

Tijdens deze korte voormiddagsessie tonen we jou:

  • een overzicht van de mogelijke bezoldigingstechnieken voor zaakvoerder/bestuurders die ook aandeelhouder zijn van de eigen vennootschap 
  • de principes en context van de nieuwe bezoldigingstechniek 
  • een verduidelijkend praktijkvoorbeeld.

Spreker

BovyMichelle Bovy is sinds 2009 CEO van de onafhankelijke bankmakelaar B-Sure. Ze is tegelijk gastdocente aan UHasselt over onderwerpen als vermogensbeheer.

In samenwerking met

KMO-portefeuille

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 100 euro
Niet-leden: 165 euro

(excl. btw)

Bespaar tot 40% van je investering via kmo-portefeuille. (DV.O110450)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus