Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Webinar - Innoveer je door de crisis

  • Online

Wat is innovatie? Waarom staat het bovenaan het verlanglijstje van bedrijfsleiders? Waarom en waar kun je het inzetten? Hoe kun je innovatie activeren? Daar wil dit gratis webinar jou inzicht in geven.

Aan de hand van de belangrijkste zeven innovatiethema’s overloop je de voornaamste tools en inzichten die innovatie in beweging zetten. Uiteraard zal de rol die crisis hierbij speelt, aan bod komen.

Dit webinar is een voorsmaakje van de korte opleiding 'Innoveer je door de crisis'.

Spreker

sprekerDit webinar en deze opleiding worden gegeven door Dirk De Jongh, die vele jaren innovatie-ervaring opdeed bij diverse bedrijven en als coach meer dan 60 start- of spin-off initiatieven begeleidde. Hij is tevens lector innovatie in de opleiding Idea- en innovatiemanagement en Kennisdiffusie-adviseur op de Erasmus Hogeschool Brussel. De laagdrempelige “innovatie methode” voor kleinere organisaties die daar recent werd ontwikkeld komt aan bod in deze opleiding.

Met de steun van

Steun

Contactpersoon

Joël Dewalheyns

Adviseur Innovatie & Digitalisatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Dyls februari2024