Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Webinar: Inclusieve communicatie

  • Online

Inclusief communiceren: wat is het? Wat is het vooral niet? En welke impact heeft het als je het (niet) doet? Bewust omgaan met je taal en communicatie maakt een wereld van verschil om breder en beter te werven. 

Sommigen doen het af als ‘te politiek correct’, maar anderen beseffen gelukkig dat onze communicatie een grote impact heeft op de realiteit. De taal en gevoeligheid waarmee je communiceert, scheppen mee de cultuur en visie op diversiteit op de werkvloer. Daarbovenop geven verschillende communicatiekanalen vaak ook een ander resultaat. Zo leerde je ondertussen waarschijnlijk al dat je Gen Z niet onverwacht moet bellen, maar beter in hun DM’s slidet

Wat is inclusieve communicatie? Wat omvat het? En wat niet? In dit webinar belicht Hamza Ouamari (hamza.be) de do’s en don’ts van inclusief communiceren. Hamza is expert in inclusieve marketing en strategie, en is gastdocent aan Thomas More hogeschool. Zijn lezingen over inclusieve communicatie zet hij voor ons om in een praktisch toepasbaar webinar. Je leert welk taalgebruik wel en niet werkt, hoe je je tone-of-voice inzet, en hoe macht, context en representatie een cruciale impact hebben op je communicatiemix. 

Praktisch

  • Gratis, inschrijven verplicht
  • Online, via Zoom
Voor wie?

HR-, communicatie- en marketingprofessionals, zaakvoerders, of iedereen die werk wil maken van een inclusievere werkvloer.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

 

logo ESF

 


 

Contactpersoon

Frie Meneve

Welt-coördinator

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan