Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Webinar | HR-tech voor meer efficiëntie en betrokkenheid

  • Online

Arbeidsmarktkrapte, levenslang leren, welzijn op het werk en de verschuiving naar werken op afstand zorgen ervoor dat HR aan heel wat uitdagingen het hoofd moet bieden. Met de juiste HR-Tech, of voluit Human Resources Technologie, kan je blijven voldoen aan de verwachtingen van de huidige en toekomstige werknemers en zo deze uitdagingen overwinnen. Tijdens dit webinar kan je je alvast laten inspireren door 4 ervaren HR-Tech-bedrijven.

Werving met Jobtoolz

Jobtoolz is de eenvoudigste recruitment tool ter wereld die ook effectief vacatures invult.  Als recruitment tool specifiek voor kmo’s focust Jobtoolz op een employer branding platform met een geweldige candidate experience, een Applicant Tracking System (ATS) en recruitment marketing.  Op die manier worden HR-managers ondersteunt in elke stap van het wervingsproces.

jobtoolzCedric van Aerde is CMO bij Jobtoolz. Het bedrijf bestaat sinds 2016 en heeft ondertussen al meer dan 325 klanten, verspreid over 3 landen. Met zo’n 3211 gebruikers staan er vandaag meer dan 3500 vacatures actief bij hun klanten, waarop in totaal al zo’n 224.985 kandidaten op gesolliciteerd hebben.

Zelfstandige e-learning ontwikkelen met Flowsparks

Met Flowsparks hebben organisaties volledige controle over de creatie, distributie en het onderhoud van hun online training.  De auteurstool is het hart van Flowsparks en geeft gebruikers alle benodigde elementen om interactieve digitale trainingen te maken. Voor elk leerdoel is er een passende template waardoor iedereen binnen een organisatie zelfstandig e-learning kan ontwikkelen.

FlowsparksCédric Herregodts ziet als Chief Commercial Officer bij Flowsparks nieuwe kansen om ondernemingen kennis te laten maken met het Flowsparks platform. Zo hebben zij zelf volledige controle over de ontwikkeling en distributie van digitale opleidingen.

Samenwerken binnen en tussen teams met Umango

Umango is een webbased platform dat samenwerking binnen een tussen teams stimuleert.  Umango gaat informele netwerken in kaart brengen, los van de formele hiërarchie. Het doel is om zowel werkplezier, engagement en de productiviteit van medewerkers te verhogen door in te zetten op het sociale kapitaal of de connecties tussen mensen.

SprekerEline Grouwels is samen met Elke Struys de oprichtster van Umital. Umital heeft als missie om het menselijke aspect van digitale transformatie in middelgrote en grote bedrijven in goede banen te leiden, door middel van advies en opleiding.

Verhoogd leerengagement met myUQ coach

myUQ coach app combineert gepersonaliseerde content met microlearning en social learning. Wij zorgen voor een doorbraak in het leerproces met ons iLEARN Framework®, onder andere door het leerengagement van gemiddeld 20% naar 82% te boosten.  

myUQ coachKrista Rampelberg is partnerships developer bij UQalify. UQualify staat voor de nieuwe manier van werken: Learn Different. Krista brengt een krachtig voorbeeld hoe 1,5M gebruikers goesting krijgen in (bij)leren, waar en wanneer ze maar willen. Ontdek hoe hun platform al je werknemers kan inspireren en hoe leuk leren eigenlijk wel kan zijn.

Programma

  • 14u00-14u15: Introductie webinar door Voka - KvK Vlaams-Brabant
  • 14u15-14u25: Werving met Jobtoolz
  • 14u25-14u35: Zelfstandige e-learning ontwikkelen met Flowsparks
  • 14u35-14u45: Samenwerken binnen en tussen teams met Umango 
  • 14u45-14u55: Verhoogd leerengagement met myUQ coach 
  • 15u05-15u20: Visie Digitalisering in HR met Deloitte Private 
  • 15u20-15u30: Q&A 

     

 

logo

Samen voor sterk ondernemen | Voka

Contactpersoon

Ulrich Petré

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus

Contactpersoon

Ulrich Petré

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus