Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Webinar - De eerste transformatiestappen in Industrie 4.0

  • Online

Industrie 4.0, klinkt wel bekend in de oren, maar voor veel productiebedrijven geen evidentie om hiermee aan de slag te gaan.  Klantvereisten zijn de voorbije jaren drastisch veranderd. 'Sleutelwoorden zijn sneller, stipter, preciezer, kleiner, meer op maat, goedkoper, milieuvriendelijker, complexer, kwalitatiever, ... Productiebedrijven zullen hun fabriek(en) moeten transformeren naar een 'factory of the future' om een antwoord te kunnen bieden aan deze uitdagingen.

Elk productiebedrijf kan deze transformatie aan, maar het is van belang om dit stap voor stap aan te pakken. 
Sirris en Flanders Make zullen in deze infosessie de transformatiestappen toelichten en op welke manier je hiermee aan de slag kan gaan.

Wil je op een praktische en interactieve manier bijleren over Industrie 4.0? 👇

Met ons traject Businessclub Industrie 4.0 geven we max. 15 unieke kmo's de mogelijkheid om inspiratie op te doen over de wereld van Industrie 4.0 met als doel op termijn die kanteling te maken. Ontdek meer.

Flanders Make on Industry 4.0

Flanders Make legt uit waar Industrie 4.0 over gaat, hoe het werkt en hoe bedrijven de transitie kunnen maken.
 

Sirris Factory of the Future - 4 0 Made Real

De eisen van klanten zijn de afgelopen jaren drastisch veranderd. Sleutelwoorden zijn: sneller, duidelijker, nauwkeuriger, kleiner, meer maatwerk, goedkoper, milieuvriendelijker, complexer, hogere kwaliteit, enz. Productiebedrijven moeten hun fabrieken omvormen tot "Factories of the Future" om deze uitdagingen aan te gaan.

Programma

  • 11u00: De voorwaarden voor een efficiënte digitale transformatie gekoppeld aan markttrends en opportuniteiten - Flanders Make
  • 11u30: Om “Industrie 4.0” te concretiseren heeft Sirris een pilootlijn gebouwd waarbij de gehele keten van order tot verzending gedigitaliseerd en geconnecteerd werd. De pilootlijn, productie van een horloge  gepersonaliseerd naar wens van de klant, werd gebouwd op maat van een KMO met oplossingen binnen  ieders handbereik. Tijdens deze webinar krijg je een blik achter de schermen en mogelijk inspiratie om zelf  ook de 4.0 weg in te slaan!

Sprekers

Peter ten Haaf - Program Manager Precision Manufacturing - Sirris

Dr. Ir. Filip De Coninck- Chief Valorization Officer (CVO) - Flanders Make
 

Logo's

Contactpersoon

Joël Dewalheyns

Adviseur Innovatie & Digitalisatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus