Skip to main content
  • Activiteiten
  • Webinar - Covid-19: Evaluatie Beleid en Analyse Relance - 08 februari 2021

Webinar - Covid-19: Evaluatie Beleid en Analyse Relance - 08 februari 2021

  • Online

De coronacrisis houdt ons land intussen bijna 1 jaar in zijn greep. We hebben ons met z’n allen telkens opnieuw aangepast om in de meest veilige omstandigheden te blijven werken, om samen door te gaan. Voka blijft jullie ondersteunen in deze turbulente tijden, volgt de situatie op de voet en is voortdurend overleg met diverse beleidsmakers om de belangen van de ondernemingen te vrijwaren. 

Voortbouwend op de interactieve sessies die we in 2020 georganiseerd hebben, nodigen we jullie graag uit voor een nieuwe webinar op maandag 8 februari, 16u30 – 17u30, waarbij we inzoomen op de laatste stand van zaken m.b.t. covid-19, de vaccinatiestrategie, de socio-economische impact op korte en langere termijn & de relanceplannen die alsmaar concreter worden op Vlaams en Federaal niveau. Er zal zoals gewoonlijk tijd vrijgemaakt worden voor vragen. 

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis maar inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

IMU - vzw - Altez
IMU - vzw Remant
IMU - vzw - De Tijd