Skip to main content
Logo KamerAcademie
  • Online

Webinar: The Climate-Fit Industry

Wapen je bedrijf tegen de gevolgen van de klimaatverandering

De klimaatverandering heeft impact op alle schakels van de waardeketen van een bedrijf, direct of indirect en stelt bedrijven zo voor nieuwe uitdagingen.

Het klimaatteam van VITO ondersteunt organisaties bij het klimaatbestendig worden door klimaat risicoanalyses en adaptatie scenario informatie te verstrekken op basis van de meest nauwkeurige klimaatgegevens. Op basis van deze betrouwbare data krijgen bedrijven inzicht in bedreigingen of opportuniteiten en kunnen ze gepast reageren om de businesscontinuïteit te vrijwaren. Ook de stakeholders en in het bijzonder de financiële instellingen van deze bedrijven krijgen hierin meer en meer belangstelling als garantie voor een duurzame toekomst.

Aan de hand van realtime analyse modellen en praktijkvoorbeelden geven Filip Lefebre en Eline Vanuytrecht van VITO een overtuigende kijk op de impact van de klimaatverandering en toont ze aan hoe wetenschappelijke gegevens bedrijven op weg kunnen helpen naar meer veerkracht.

Jouw trainers

Filip Lefebre en Eline Vanuytrecht zijn actief binnen VITO’s Climate Service team, dat instaat voor onderzoek en ontwikkeling van innovatieve klimaatadaptaties. Met op maat gemaakte klimaatinformatie ondersteunt hun team allerhande stakeholders om hun specifieke klimaatrisico’s in te schatten en zich op veerkrachtige wijze te wapenen. Beiden hebben ook ervaring in het ontwikkelen en geven van training. 

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW

Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef voor 5 september is het projectbedrag als lid van Voka € 162. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56 30 30 

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse