Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Virtuele Round Table - Cash en werkkapitaalbeheer tijdens en na COVID-19

Virtuele Round Table - Cash en werkkapitaalbeheer tijdens en na COVID-19

  • Online

Het is belangrijk om ruim de tijd te nemen om na te denken over de impact van de COVID-19-crisis op je organisatie. Nu, en post-corona. Zo is het nuttig om je af te vragen: welke concrete tools kunnen we gebruiken om te meten, te analyseren en te rapporteren over werkkapitaalbeheer? En welke onderdelen in het proces (klanten, voorraad en leveranciers) kunnen we verder aanpakken om onze Cash Conversion Cycle te optimaliseren?

Tijdens deze 'Virtuele Round Table' gaan we samen met Stijn Devesse, onze expert vanuit KPMG, dieper in op enkele concrete inzichten en acties die je organisatie kan ondernemen.

Er worden in totaal twee sessies van telkens een halfuur georganiseerd. De eerste sessie loopt van 9u tot 9u30, de tweede van 9u40 tot 10u10. Om een voldoende interactieve sessie te kunnen garanderen, zullen er per sessie (30 min.) telkens maximum 10 ondernemers kunnen deelnemen. Bij je inschrijving kan je aangeven aan welke sessie je graag deelneemt.

Let op: deze activiteit is exclusief voor leden.

Partner

KPMG

Contactpersoon

Rachida Bou M'Barek

Manager Bedrijfsrelaties

Wanneer

Prijs

Gratis

Exclusief voor leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus