Skip to main content
Map

Wat kan waterstof voor jouw bedrijf betekenen?

  • Online

Waterstof komt steeds vaker aan bod als oplossing voor onze energieproblemen. Maar wat is het juist? Hoe werkt het? Wat kan het betekenen voor jouw onderneming? Wat zijn de voor- en nadelen? In dit gratis webinar krijg je een antwoord op deze vragen en krijg je bovendien praktische voorbeelden aangereikt die de theorie ondersteunen. Een onmisbare sessie voor wie verder wil kijken op vlak van energie!
 

Wist je al dat het belangrijkste voordeel van waterstof als energiedrager is dat het geen schadelijke emissies produceert bij gebruik? Waterstof lijkt voor de meeste ondernemers een ver-van-mijn-bed-show. Maar de laatste jaren kent het gebruik ervan een grote evolutie en blijkt waterstof een erg interessante optie voor verschillende toepassingen. Denk maar aan brandstof voor voertuigen, mobiliteit, energieopslag, industrie, energie voor woningen en gebouwen en zo veel meer.

PROGRAMMA
In dit gratis webinar gaan we in op volgende topics:

  • Wat is waterstof? 
  • Welke waterstoftoepassingen zijn er vandaag al in Vlaanderen? 
  • Wat kan het voor jouw bedrijf betekenen? En waar moet je op letten? 
  • Q&A

Op het einde van de sessie weet je meteen of waterstof voor jouw onderneming een oplossing kan zijn. Met de verdere stappen helpen we je bij Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland graag aan de juiste contacten om jou zo verder te begeleiden richting een steeds klimaatvriendelijkere onderneming.

SPREKER
Adwin Martens, managing director van Waterstofnet heeft een duidelijke missie voor ogen om waterstof verder te implementeren in de maatschappij. met WaterstofNet willen ze bijdragen aan een koolstofneutrale samenleving door het ondersteunen en realiseren van waterstofprojecten in Vlaanderen en Nederland. Op deze manier laten ze Vlaanderen en Nederland verder uitgroeien als vooraanstaande waterstofregio's.

Contactpersoon

Sofie Engelen

Coördinator internationale dienstverlening

Wanneer

Prijs

Gratis

Inschrijven verplicht zodat je tijdig de Zoom link ontvangt.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende