Skip to main content
Map

Warehouse Scouting 2023

Scouten is vrij vertaald 'speuren naar talent'. Ga mee op speurtocht en leer bij van 4 bedrijven die toonaangevend zijn in warehousing, de interne logistiek van je bedrijf!

4 slimme bedrijven openen hun deuren voor ons: naast een technische uiteenzetting krijgen we een exclusieve en interactieve rondleiding.

De bedrijven zijn actief in heel verschillende sectoren, maar hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal innovatieve en efficiënte stappen gezet op het vlak van warehousing, de interne logistiek van het bedrijf. Daaronder valt onder meer voorraadbeheer, distributie en stockbeheer.

Je ziet hun slagkracht in een verbeterde flexibiliteit, efficiëntie, kwaliteit, innovatie, duurzaamheid of optimalisatie van hun interne logistieke flow.

Programma

 • Bezoek 1: vrijdag 13 oktober bij Dematra – Kruisem
 • Bezoek 2: vrijdag 10 november bij Deprez Construct (kmo van het jaar) – Kortemark
 • Bezoek 3:  vrijdag 24 november bij Ducaju – Meulebeke
 • Bezoek 4: vrijdag 15 december bij Stas – Waregem

Doelgroep

Verantwoordelijken interne logistiek en warehousing, of supply chain managers die verzadigd zijn van theoretische opleidingen en willen bijleren van de praktijk.

Geen consultants toegelaten.

Wegens het interactieve karakter is het aantal deelnemers beperkt tot 25, met een maximum van 2 deelnemers per bedrijf.

Praktisch

Dit traject bestaat uit 4 bezoeken van telkens 3 uur, afgerond met een smakelijke lunch. Je ontvangt vooraf telkens een persoonlijke uitnodiging met alle details over het bezoek.

Vervoer is zelf te regelen.

Interesse in Warehouse Scouting?

Deze opleiding is helaas volzet. Heb je interesse in dit onderwerp en wil je voorrang krijgen bij de volgende editie? Klik hieronder of contacteer lisa.dentandt@voka.be

Ik heb interesse!

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: 875 euro
 • Niet-leden: 1.325 euro

Voor dit traject kan je ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 dagen na de start van de sessie via www.kmo-portefeuille.be

Benodigde informatie kmo-portefeuille

 • Het registratienummer van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen: DV.O104126
 • Type dienstverlening: opleiding
 • Datum inschrijving: 13 oktober 2023
 • Projectbedrag: €875 voor leden, €1.325 voor niet-leden
 • Aantal opleidingsuren: 14 uren
 • Thema: Bedrijfsstrategie

kmo-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar Lisa Den Tandt tot uiterlijk 7 werkdagen voor de start van de opleiding. Bij laattijdige annulering blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.


Deze scouting ondersteunt SDG 9. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 9

 Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.