Skip to main content
Map

Walk to Talk: Regio Kanal+

Al netwerkend genieten van een deugddoend streepje zon, een zomers briesje, en de prachtige natuur, zalig toch? Met ‘Walk to Talk’ organiseert Voka regio Kanal+ daarom enkele netwerkwandelingen op verschillende plekken in de regio, en dit in groepjes van max. 4 personen. Helemaal coronaproof dus!

Voor de tweede ‘Walk to Talk’, die plaatsvindt op donderdag 26 augustus, spreken we af in het prachtige Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde. Naast de wandeling, kan je ook genieten van een lekker ontbijt.

Groepsindeling

Om volledig coronaproof te werk te gaan, werken we in verschillende groepen van elk maximum 4 deelnemers. Om de verschillende groepen gescheiden te houden, vertrekt er om het kwartier een groep.

Van zodra je je inschrijft voor deze activiteit, word je toegewezen aan een bepaalde groep. Via je bevestigingsmail kom je vervolgens te weten op welk specifiek uur (tussen het start- en einduur van dit event) je wordt verwacht.

Contactpersoon

Soetkin Van Causbroeck

Relatiebeheerder

Adres

Domein Drie Fonteinen
Beneluxlaan 32
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

  • Leden: gratis
  • Niet-leden: € 25

(Excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus