Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Walk to Talk: Regio Kanal+

Na ruim een jaar corona lijken we haast vergeten hoe het voelt om fysieke events bij te wonen. Al maanden snakken we ernaar om opnieuw fysiek samen te komen, en nu het kwik stilaan begint te stijgen, neemt dat verlangen alleen maar toe. Daarom introduceren we het nieuwe concept ‘Walk to Talk’, waarbij we – je raadt het al – wandelingen organiseren, en dit in groepjes van max. 4 personen. Helemaal coronaproof dus!  

Ook vanuit de regiowerking Kanal+ staan we te popelen om elkaar opnieuw in levende lijve te ontmoeten. Dat doen we op donderdag 22 april, tijdens een eerste wandelevent met ontbijt in Domein Hofstade
Inschrijven kan tot en met maandag 19 april om 18u.

Groepsindeling

Om volledig coronaproof te werk te gaan, werken we in verschillende groepen van elk maximum 4 deelnemers. Om de verschillende groepen gescheiden te houden, vertrekt er om het kwartier een groep.

Van zodra je je inschrijft voor deze activiteit, word je toegewezen aan een bepaalde groep. Via je bevestigingsmail kom je vervolgens te weten op welk specifiek uur (tussen het start- en einduur van dit event) je wordt verwacht.

Contactpersoon

Soetkin Van Causbroeck

Relatiebeheerder

Adres

Domein Hofstade
Tervuursesteenweg z/n
1981 Hofstade

Wanneer

Prijs

  • Leden: gratis
  • Niet-leden: € 25

(Excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus