Skip to main content

Wakker Waasland netwerken loont

Dat het Waasland een sterke economische regio is heeft geen twijfel. Maar wie zijn de ondernemers en bedrijven die deze regio zo sterk maken? Tijdens ‘Wakker Waasland’ brengen we u en andere Wase ondernemers samen. Maak kennis met andere lokale ondernemers en breidt uw netwerk uit.

Op korte tijd en op een informele manier legt u tijdens dit netwerkmoment minstens tien nieuwe contacten bij bedrijven. Kom met concrete vragen en ga met echte business naar huis.

Deze editie van Wakker Waasland start met een kort inspiratiemoment. Wim Van Mieghem, business development manager Industry bij Aertssen Group, getuigt over het belang van een (Waas) netwerk voor zowel een individu als bedrijf.

 

Programma

07.45 uur
Onthaal met ontbijt

08.00 uur
Verwelkoming door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waaasland

Inspiratiesessie met Wim Van Mieghem, business bevelopment manager Industry bij Aertssen Group

08.30 uur
Netwerkspel met aansluitend vrij netwerken.

Einde om 10.00 uur.

 

Wilt u er zeker bij zijn? Schrijf dan nu in via de knop ‘Inschrijven’. Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, beperken we het aantal inschrijvingen per bedrijf tot 1 deelnemer.

 

Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

Bekijk hier onze volgende activiteit

Contactpersoon

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

Adres

Zetel Waasland
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden van Voka Antwerpen-Waasland.

Inschrijven is verplicht.

Max. 1 persoon per bedrijf.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De organisatie biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans