Skip to main content

Wakker Waasland: kick-off

Welkom in onze vernieuwde zetel Waasland op de eerste editie van Wakker Waasland.

Dat het Waasland een sterke economische regio is heeft geen twijfel. Maar wie zijn de ondernemers en bedrijven die deze regio zo sterk maken? Tijdens ‘Wakker Waasland’ brengen we jou en andere Wase ondernemers samen. Maak kennis met andere lokale ondernemers en breidt je netwerk uit.

Op korte tijd en op een informele manier leg je tijdens dit netwerkmoment minstens tien nieuwe contacten bij bedrijven. Kom met concrete vragen en ga met echte business naar huis.

Tijdens Wakker Waasland breid je niet alleen je netwerk uit, maar willen we je ook inspireren. Op 20 oktober licht Dennis De Cat, managing partner Upthrust, een tipje van de sluier over growthmarketing. Wat is het en hoe ga je hiermee aan de slag?

Voor de eerste editie ontvangen we u graag in onze vernieuwde zetel in de Kleine Laan in Sint-Niklaas, de thuishaven van onze Kamer in het Waasland. Met trots tonen we dan ook graag aan u het nieuwe jasje van ons kantoorgebouw. Wist u dat we dit jaar ook 20 jaar fusie Kamers Antwerpen en Waasland vieren? Gedurende al die jaren is de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland steeds bereikbaar gebleven in hartje Antwerpen en centrum Sint-Niklaas. Door deze lokale verankering staan we nog dichter bij de ondernemers in de regio.

Programma

07.45 uur
Onthaal met ontbijt

08.00 uur
Verwelkoming door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waaasland

Inspiratiesessie: aan de slag met growthmarketing door Dennis De Cat, Managing Partner Upthrust

08.30 uur
Netwerkspel met aansluitend vrij netwerken.

Voorziene einde om 10.00 uur.

 

Wilt u er zeker bij zijn? Schrijf dan nu in via de knop ‘Inschrijven’. Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, beperken we het aantal inschrijvingen per bedrijf tot 1 deelnemer.

 

Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

Ontdek onze volgende activiteit

Contactpersoon

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

Adres

Zetel Waasland
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden van Voka Antwerpen-Waasland.

Inschrijven is verplicht.

Max. 1 persoon per bedrijf

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De organisatie biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans