Skip to main content
Map

Wakker Waasland bij Jaguar Land Rover De Ridder (GRATIS)

Netwerk vroeg in de ochtend met collega-ondernemers en start je dag straf met Wakker Waasland. Deze keer zijn we te gast bij Jaguar Land Rover De Ridder in Beveren-Waas. 

Dat het Waasland een sterke economische regio is, heeft geen twijfel. Maar wie zijn de ondernemers en bedrijven die deze regio zo sterk maken? Je ontmoet ze tijdens Wakker Waasland. Informeel netwerken bij een heerlijk ontbijt én begeleid met het ondernemersverhaal van een Wase ondernemer: dat staat op de agenda. 

Op 22 november ontvangt Jaguar Land Rover De Ridder ons in Beveren-Waas. CEO Mannu Meirsman vertelt over de overname van het familiebedrijf, en hoe de onderneming sindsdien gestructureerd en gemoderniseerd werd.

Netwerken doen we ook gestructureerd: via korte smart networking-sessies leg je gerichte contacten. Kom met concrete vragen en ga met echte business naar huis!

Programma

07.45 uur
Onthaal met ontbijt

08.00 uur
Verwelkoming door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
Inspiratiesessie door Mannu Meirsman (CEO Jaguar Land Rover De Ridder): Performance continues to meet passion

08.30 uur
Smart networking met aansluitend vrij netwerken

10.00 uur
Voorziene einde

Zeker zijn van je plaats? Schrijf dan nu in via de knop ‘Inschrijven’.

Contactpersoon

Sarah Boonen

coördinator events & netwerkactiviteiten

Adres

Jaguar Land Rover De Ridder
Gentseweg 428
9120 Beveren

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Inschrijven is verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

De organisatie biedt je dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan rekenen we een forfait aan van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan