Skip to main content

Wakker Waasland

Dat het Waasland een sterke economische regio is heeft geen twijfel. Maar wie zijn de ondernemers en bedrijven die deze regio zo sterk maken? Tijdens ‘Wakker Waasland’ brengen we jou en andere Wase ondernemers samen. Maak kennis met andere lokale ondernemers en breid je netwerk uit.

Op korte tijd en op een informele manier leg je tijdens dit netwerkmoment nieuwe contacten bij bedrijven. Kom met concrete vragen en ga met echte business naar huis.

Tijdens Wakker Waasland breid je niet alleen je netwerk uit, maar willen we je ook inspireren. Op 17 oktober ontvangen we een gastspreker van Aertssen. Meer informatie volgt snel.

Programma

07.45 uur
Onthaal met ontbijt

08.00 uur
Verwelkoming door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waaasland

Inspiratiesessie door Aertssen.

08.30 uur
Smart networking met aansluitend vrij netwerken.

Voorziene einde om 10.00 uur.

 

Wilt u er zeker bij zijn? Schrijf dan nu in via de knop ‘Inschrijven’. Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, beperken we het aantal inschrijvingen per bedrijf tot 1 deelnemer.

 

Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

Contactpersoon

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

Adres

Aertssen Logistics nv
Steentijdstraat
9130 Verrebroek

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden van Voka Antwerpen-Waasland.

Inschrijven is verplicht.

Max. 1 persoon per bedrijf

Voorwaarden

De organisatie biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering