Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Voorstelling Voka HC Paper "Preventie met impact - Gericht investeren in innovatie

Voorstelling Voka HC Paper "Preventie met impact - Gericht investeren in innovatie

Voka Health Community stelt de nieuwste paper "Preventie met impact - Gericht investeren in innovatie" voor op maandag 13 februari om 18u bij Voka te Brussel.

4 grote aandoeningen – hart & vaatziekten, kanker, diabetes, en longlijden - zorgen voor 90% van de overlijdens, 85% van jaren in minder goede gezondheid en 24 miljard aan gezondheidsuitgaven. Preventie kan een sterke impact hebben op het voorkomen en verloop van deze aandoeningen. De resultaten van het preventiebeleid in ons land zijn echter bedroevend. Er zijn aanzienlijke inspanningen nodig om de lat van OECD – doelstellingen te halen. Het beleid is niet gericht, niet afgestemd en ontbreekt een datagedreven onderbouw. 

Kunnen we door meer en langer gezond te blijven de stijging in zorgvraag en de daling in zorgprofessionals ombuigen naar meer optimale aantallen? Waarop letten om verschillende overheden samen te brengen rond gerichte gezondheidsdoelstellingen? Kunnen we een kostenmodel ombuigen in een win-win bij zorgvragers, zorgprofessionals en -ondernemingen én de overheid? Hoe kan digitalisering en innovatie een rol spelen in preventie?

Vragen waarop we een antwoord geven bij de voorstelling van onze nieuwste HC-paper "Preventie met impact - Gericht investeren in innovatie" op maandagavond 13 februari om 18u bij Voka te Brussel. 

Adres

Voka
Koningsstraat 154-158
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Deelname prijs:

  • Leden Health Community: 60€/pp
  • Niet-Leden Health Community: 120€/pp
  • Patiëntenorganisaties lid van de Health Community kunnen gratis deelnemen (no-show fee van 65€/pp). 

Annulatievoorwaarden: De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op maandag 6 februari 2023. Een vervanger mag steeds uw plaats nemen.  

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

imu - vzw - recupel
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - obd
imu - vzw - DNCM