Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • VOLZET | Bouw in 3 dagen de salesfundamenten voor blijvende groei
Voka Opleiding

VOLZET | Bouw in 3 dagen de salesfundamenten voor blijvende groei

De traditionele verkoopstraining volstaat niet, zegt auteur en sales tour de force Michael Humblet. In deze driedelige opleiding leert hij je de kneepjes van het salesvak, zodat jij met een schaalbaar verkoopsmodel je onderneming aan het groeien krijgt.

Van de laatste closing technieken, cold outreach technieken, automatisatie, high velocity sales modellen, hybride verkoop, lead generatie tot personal sales brand. Je krijgt van sales goeroe Michael Humblet tekst en uitleg én een krachtig betoog hoe op een nieuwe manier aan verkoop te doen. Wegens het grote succes van de afgelopen edities organiseren we deze 3-delige opleiding opnieuw in 2023.

Hoe bouw je een verkoopsmodel dat schaalbaar is en dat mee zal blijven groeien met jouw onderneming?

Wat zijn de verkooptrends en nieuwe technieken in de komende jaren?

Tijdens deze 3-daagse opleiding leert Michael Humblet je de knepen van het salesvak. Hij hielp al meer dan 300 groeiende bedrijven op de juiste weg en nu is het jouw beurt. Speciaal voor Voka stelde Michael Humblet een best-of training met drie luiken samen:

Sessie 1: Foundations voor schaal & productiviteit

In deze module zetten we de basis van jouw sales op punt.

  • Sales Foundations  - overzicht van alle sales methodologieën, wanneer welke te gebruiken, hoe het "Why Now"-model toe te passen, hoe ga je van sequentiele verkoop naar parallelle verkopen,…
  • Tijd om jouw grootste probleem op te lossen: Nobody Knows You. Deze sessie is gebaseerd op alle inzichten die Michael in zijn boek heeft verwerkt. Waar begin je, hoe schaal je, hoe draai je jouw expertise om in marktleiderschap.
Sessie 2: LinkedIn voor sales en sales storyline

Je krijgt quick wins mee die onmiddellijk impact hebben op jouw sales.

  • LinkedIn voor sales. Hoe word je gevonden, hoe schaal je jouw netwerk, hoe houd je sales conversaties en hoe maak je converterende posts? Michael heeft zelf 23K volgers en legt het je uit met echte cijfers en voorbeelden
  • Jouw sales storyline. Leer alle technieken hoe jouw verhaal te laten converteren. Geen klassieke pitch training maar echte hands on toepassingen voor hoe je sales technieken en visuals kan combineren tot een explosief sales deck dat altijd tot actie leidt.
Sessie 3: Schalen door pricing optimalisatie en sales sprints

Hier krijg je tips en tricks aangereikt om te groeien en blijven groeien.

  • Pricing Optimalisatie: hoe bepaal je de beste prijs voor jouw product of service en hoe krijg je salesconcepten zoals pre-framing, upselling and value anchoring in jouw pricing?
  • Sales Sprints: de blueprint om met sprints van 6 weken een markt te veroveren. Dit geeft diepe inzichten in nieuwe concepten zoals waardeladders, baittechnieken en alles wat een organisatie nodig heeft om op ritme de sales en marketing machine te schalen.

De spreker

Michael Humblet heeft iets met sales machines. Hij ontwerpt ze, bouwt ze, schaalt ze en traint andere verkopers om hetzelfde te doen. Maar voor je dat kan doen, moet je volgens hem je Sales Story op punt krijgen.

Met zijn content agency Chaomatic.com heeft Humblet meer dan duizend bedrijven geholpen om op te schalen. Al die kennis deelt hij met plezier in zijn Sales Acceleration Show op YouTube en in boeken. Het eerste, Nobody Knows You laat zien hoe je een contentmachine bouwt. Het tweede, Why Now geeft verkopers de tools om hun verkoopspitch te acen. Hij is een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en een meesterverteller—tenminste als je van verhalen met een twist houdt.

Michael Humblet

Met de steun van

VLAIO

 

Contactpersoon

Veronique Mestdagh

Adviseur Bryo - snelle groei

Adres

Voka - KvK Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€ 550  (excl. btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus