Skip to main content
Map

VokaFeest ter ere van de voorzitterswissel Voka regio Brugge

Na acht jaar van gedreven engagement geeft Ludo Lievens zijn mandaat als voorzitter Voka regio Brugge door aan Xavier Vanneste. Tijdens een speciaal VokaFeest vieren we deze overdracht van het regiovoorzitterschap. 

Tijdens de algemene vergadering van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen op 25 mei 2021 werd Xavier Vanneste (managing director van Brouwerij De Halve Maan) voorgesteld als nieuwe regiovoorzitter van Voka regio Brugge. Hij volgt Ludo Lievens (Founder/Partner van het advieskantoor Lievens & Co) op, die acht jaar voorzitter was van Voka regio Brugge. Voka West-Vlaanderen is de uittredende voorzitter erg dankbaar voor zijn jarenlange engagement en beschikbaarheid. Als gezicht en aanspreekpunt voor politici en stakeholders heeft hij het lokale ondernemerschap versterkt, tal van nieuwe projecten opgestart, en bijgedragen tot een ondernemingsvriendelijk klimaat. De kersverse regiovoorzitter is echter een waardige opvolger met een even sterk engagement en een grote ambitie om het ondernemerschap in onze regio verder te versterken. 

We willen deze voorzitterswissel met de gepaste luister vieren, en nodigen u daarom uit om deel te nemen aan een speciaal VokaFeest. Samen met bedrijfsleiders en politici uit regio Brugge brengen we een toast uit op de uittredende en inkomende voorzitters. Snel inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt!

Programma 

19.00 uur: Ontvangst en verwelkoming
19.15 uur: Toespraken ter ere van de voorzitterswissel 
19.45 uur: Netwerking
22.00 uur: Voorziene einde 

Met ondernemende groeten, 

Xavier Vanneste, inkomend voorzitter Voka regio Brugge
Ludo Lievens, uittredend voorzitter Voka regio Brugge
Dieter Coussée, regioverantwoordelijke Noord-West-Vlaanderen
Ann De Decker, relatiebeheerder

Contactpersoon

Dieter Coussée

Belangenbehartiging Noord-West-Vlaanderen en Noord-Frankrijk - Apzi-Voka West-Vlaanderen

Adres

Domein Loweide
Ravenbosstraat 24
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden van Voka West-Vlaanderen.

Voorwaarden

Enkel voor bedrijfsleiders en genodigden. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag