Skip to main content
Map

Voka Visit bij Gadot Belgium

Op dinsdag 20 juni verwelkomt Gadot Belgium, een multimodale terminal gespecialiseerd in de stockage, productie en distributie van chemische producten, onze leden op hun site in de North Sea Port. Sinds 2023 claimen zij de meest duurzame terminal te zijn in Europa, doordat ze voor zowel elektriciteit als warmte beroep doen op lokaal opgewekte, duurzame energie! Bezoek deze logistieke one-stop-shop en schrijf je in! 

Gadot Belgium is een gevestigde waarde in de Gentse haven sinds de jaren '60. Ondertussen beslaat de site zo'n 23 hectare met een uitgebreid tankenpark, blend-en productie-installaties en magazijnen.

Op de site wordt jaarlijks meer dan 350.000 ton liquid bulk verwerkt, 130.000 ton gespecialiseerde fuels en lube producten en additieven geproduceerd, geblend en afgevuld en dit alles sinds 2023. Daarnaast is er ook een eigen windturbine en afname van warmte uit een naburige biomassa centrale. De site in Gent telt zo'n 130 medewerkers.

Gadot Belgium blijft sterk inzetten op toekomstige groei met focus op verduurzaming en veiligheid. In 2023 wordt er voor 10 miljoen geïnvesteerd in groei-projecten, en het nieuwe distributie-en export-verhaal waaraan sinds enkele jaren hard wordt getimmerd is een echte succes story. Tijdens het bezoek maak je kennis met deze boeiende onderneming in volle transformatie en connecteer je met gelijkgezinde ondernemers. Schrijf je nu in voor dit unieke bedrijfsbezoek!

Programma

  • 18.00 - 18.15u. Ontvangst
  • 18.15 - 18.20u. Verwelkoming door Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.20 - 19.00u. Bedrijfsvoorstelling met rondleiding door Gadot Belgium
  • 19.00 - 20.30u. Netwerken met hapje en drankje

Veiligheidsvoorschriften

Voor dit bezoek gelden bijzondere veiligheidsvoorschriften. Gelieve hier rekening mee te houden bij inschrijving. 

  • Het dragen van veiligheidsschoenen is verplicht. Indien je er zelf geen ter beschikking hebt, kan dit geregeld worden via Gadot Belgium. In dit geval bezorg je jouw schoenmaat aan Céline Van den Bossche tegen 22 mei 2023.

  • Tijdens het bezoek moeten de deelnemers een broek dragen. Rokken of kleedjes zijn niet toegelaten. 

  • De deelnemers zijn verplicht lange mouwen te dragen tijdens het bezoek.

Info & Inschrijven

Inschrijven kan tot woensdag 14 juni 2023. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 40 personen. Er kunnen maximaal 2 deelnemers per onderneming registreren voor dit bedrijfsbezoek.

Bij verdere vragen, neem gerust contact op met  Céline Van den Bossche.

Datum & Prijs

  • Tijdstip: dinsdag 20 juni, van 18.00 tot 20.30u
  • Prijs: gratis voor leden mits inschrijving
Voka Visit bij Gadot Belgium

Contactpersoon

Céline Van den Bossche

Events & Netwerking - Info & Advies

Adres

Belgicastraat 3
9042 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijving

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.