Skip to main content
Map

Voka Visit bij Vento

Op 14 december brengen we een bezoek aan Vento, specialist in de productie van profielen en verbindingsstukken voor luchtkanalen. Breng een wervelend bezoek aan een van de drie grootste spelers op de Europese markt. 

 

Opgericht in 1999 heeft Vento het aanbod uitgebreid met luchtkleppen, bevestigingsmateriaal e.d. Ze exporteren 95% van de productie naar meer dan 45 landen, dankzij de centrale ligging in Oost-Vlaanderen. Als een van Europa's top 3 producenten staat Vento voor optimale prijs/kwaliteit, snelle levering en uitstekende service, ondersteund door een meertalig team.

De productie verloopt volautomatisch en vijf dagen op zeven de klok rond. Medewerkers worden ingezet, daar waar zij het verschil maken: op de ontwikkeling van eigen producten én op kwaliteitscontrole. 

Ook duurzaamheid dragen ze bij Vento hoog in het vaandel. Van zonnepanelen op het dak tot warmterecuperatie in het machinepark, het welzijn van de planeet telt mee in de dagdagelijkse werking van Vento. In de toekomst wensen ze hier nog meer op in te zetten in de hoop klanten en collega-ondernemers hiermee te inspireren.

Programma

  • 18.00 - 18.15u. Onthaal
  • 18.15 - 18.20u. Verwelkoming door Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.20 - 19.30u. Bedrijfsvoorstelling & rondleiding Vento
  • 19.30 - 21.00u. Netwerken met een hapje en een drankje

Info & Inschrijven

Inschrijven kan tot donderdag 7 december 2023 of tot wanneer het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot twee deelnemers per onderneming. 

Verdere vragen of volzet? Neem contact op met Christine Leytens

Contactpersoon

Christine Leytens

Events & Netwerking - Info & Advies - Opleidingen

Adres

Bedrijvenpark Coupure 5
9700 Oudenaarde

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijving

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Nacht van de Verbeelding 2023