Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Voka Visit bij van Cronenburg

Op 12 oktober laten we jou onderdompelen in de bijzondere wereld van exclusief bouwbeslag en kraanwerk. De decoratieve stukken die het familiebedrijf van Cronenburg ontwerpt en vervaardigt, sieren wereldwijd prestigieuze residenties, hotels en historische gebouwen.

van Cronenburg is een snelgroeiend bedrijf met showrooms in New York en Berkeley. Tijdens je bezoek aan de headquarters met werkplaats in Gent krijg je de kans de moderne productiefaciliteit te verkennen, waar traditionele technieken harmonieus samengaan met geavanceerde technologie.

Een creatieve stiel vereist creatieve inspanning. van Cronenburg investeert dan ook maximaal in een unieke mix van talenten en persoonlijkheden om de realisatie van exceptionele producten mogelijk te maken. In het atelier zijn ongeveer 35 werknemers actief en worden er gelijktijdig tot wel 100 bestellingen verwerkt.

Programma

  • 18.00 - 18.15u. Onthaal
  • 18.15 - 18.20u. Verwelkoming door Hilde Schuddinck, regiodirecteur Gent bij Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.20 - 19.50u. Bedrijfsvoorstelling & rondleiding van Cronenburg
  • 19.50 - 21.00u. Netwerken met een hapje en een drankje

Info & Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 6 oktober 2023 of tot wanneer het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot één deelnemer per onderneming. 

Verdere vragen of volzet? Neem contact op met Stephanie Baekelant.

Contactpersoon

Stephanie Baekelant

Events & Netwerking - HR

Adres

Logboekstraat 15
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijving.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Nacht van de Verbeelding 2023