Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Visit bij Samsonite

Op 7 maart gespen we ons vast voor een boeiend bedrijfsbezoek aan wereldleider in bagage en reisaccesoires, Samsonite. Ontdek samen met Voka hoe Samsonite pioniert in duurzaamheid, lichtheid en vernieuwende oplossingen tijdens dit bijzondere bedrijfsbezoek.

Programma

  • 18.00 - 18.30u. Onthaal
  • 18.30 - 18.35u. Verwelkoming door Elisabeth Minnaert, regiodirecteur Vlaamse Ardennen bij Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.35 - 19.00 u. Bedrijfsvoorstelling door Samsonite
  • 19.00 - 20.00 u. Rondleiding 
  • 20.00 - 21.00 u. Netwerken met een hapje en een drankje

Over Samsonite

Samsonite is wereldwijde marktleider in bagage, tassen en reisaccessoires met een rijk verleden in het ontwerpen van trendzettende reis oplossingen. Zo koppelen ze de laatste trends aan de nieuwste technologie en dit alles met grote aandacht voor kwaliteit en innovatie. Al 113 jaar creëert Samsonite ongeëvenaarde producten die aan de reis- en levensstijl van iedere reiziger voldoen.


Hun doel is dat de producten een positief verschil maken in het leven van elke reiziger. Gedurende hun 113-jarige bestaan hebben ze zich resoluut gericht op innovatie, design en zijn ze toonaangevend in het gebruik van nieuwe materialen in de bagage industrie. Ze zijn dan ook pionier op het gebied van vernieuwende oplossingen om iedereen verder, lichter en duurzamer te laten reizen. 

Hun toewijding aan duurzaamheid wordt gecombineerd met een passie voor innovatie om zo een betere toekomst te creëren.

Samsonite is veel meer dan een referentie voor bagage. Dankzij ded headquarters in Oudenaarde waar innovatie, kwaliteit en research de kernwoorden zijn, bouwt de site actief mee aan het internationale Samsonite verhaal.

Bij Samsonite in Oudenaarde zijn er meer dan 750 mensen tewerkgesteld. 


 

Meer informatie & inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 1 maart of tot wanneer het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is.

Verdere vragen of volzet? Neem contact op met Christine Leytens

Contactpersoon

Christine Leytens

Events & Netwerking - Info & Advies - Opleidingen

Adres

Westerring 17
9700 Oudenaarde

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijving. 

Niet-leden neem contact op met Valérie Smessaert.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

In geval van laattijdige kennisgeving van afwezigheid, zijn we genoodzaakt een no-show fee aan te rekenen van 35 euro (excl. BTW) per persoon voor administratieve en cateringskosten.