Skip to main content

Voka Open Bedrijvendag

Benieuwd hoe het er aan toegaat in een suikerfabriek? Hoe hondenbrokken gemaakt worden? Wat er precies gebeurt in het Vlaams Parlement? Hoe een indoor skipiste sneeuwgarantie kan bieden tijdens de zomer? Of simpelweg nog op zoek naar de job van je leven?

Noteer dan zeker zondag 6 oktober in je agenda, want al sinds 1991 is het op de eerste zondag van oktober Voka Open Bedrijvendag. Dan stellen honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren open voor het grote publiek! Voor de 29ste editie krijgen honderdduizenden bezoekers opnieuw de unieke kans om te ontdekken hoe hun favoriete producten gemaakt worden, hoe ondernemers tewerk gaan, waar hun buurman werkt - en dat helemaal gratis!

Van vaste waarden en heus bedrijfserfgoed tot starters, van bedrijven uit de zorg- en dienstensector tot productiebedrijven en industrie: kom op zondag 6 oktober het diverse aanbod ontdekken en laat je ondernemerszin prikkelen.

Meer dan twee vliegen in één klap dankzij de hotspots

Ze zijn intussen een vaste waarde tijdens Voka Open Bedrijvendag: de hotspots. Het zijn steden, regio’s of bedrijventerreinen waar heel wat deelnemende bedrijven samen de deuren openen en er heel wat bedrijvigheid te ontdekken valt. Of je nu in Brugge, Kortrijk, Ronse, Kruisem, Sint-Katelijne-Waver, Hoogstraten, Bilzen, Halen of op de Tour & Taxis site in Brussel een kijkje wil nemen - dankzij de hotspots en bijhorende fietsroutes wordt het je zo makkelijk mogelijk gemaakt! Nieuw dit jaar zijn de themahotspots: de Fietshotspot en de Greenspot (de hotspot voor groene ondernemers). 

Ontdek alle hotspots hier.

Voka Open Bedrijvendag

 

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Proximus
De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Ontdek onze vacatures!
IMU Multiburo
Welt white paper
Gosselin
Imu Salesforce
Accent
Domestic Services
Banque de Luxembourg
BMW Brussels
DHL
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans
G4S
CRM Group
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
alk
Logo JAM
Trixxo