Skip to main content
  • Activiteiten
  • Voka Netwekkers Oost meets Klein-Brabant bij Jaguar Land Rover Szrek

Voka Netwekkers Oost meets Klein-Brabant bij Jaguar Land Rover Szrek

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Op 8 december ontvangt gastheer Jaguar Land Rover Szrek collega-ondernemers uit Oost-Vlaanderen en Klein-Brabant in alle vroegte op hun unieke locatie in Zele met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

Banner Voka Netwekkers

Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan - na een welverdiend ontbijt! 

De Voka Netwekkers bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de regio - en dit keer ook met collega-ondernemers uit Klein-Brabant (Mechelen-Kempen). Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Een divers publiek

Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, gelden volgende voorwaarden:

  • Gratis en exclusief voor Voka-leden (niet-leden neem contact op met Valérie Smessaert)
  • 1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)

Indien het evenement volzet is, kun je je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar Joke Van der Burght. We nemen contact op, zodra een plaats vrijkomt.

Programma

  • 08.00 - 08.30 u.: Ontvangst met ontbijt bij Jaguar Land Rover Szrek
  • 08.30 - 09.30 u.: Collectief netwerkmoment
  • 09.30 - 10.00 u.: Vrij netwerken

Doelgroep

Zaakvoerders en/of verantwoordelijke medewerkers

Informatie en inschrijvingen

Wens je in te schrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ rechts op deze pagina en geef aan in welke sector je met jouw onderneming actief bent (banken-, financieel, uitzend-, juridisch, andere).

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 3 december 2021.

Onder voorbehoud van de geldende maatregelen ontvangen wij u graag fysiek. Wij vragen u vriendelijk de nodige afstand te bewaren, steeds een mondmasker te dragen en de voorziene ontsmettende handgels geregeld te gebruiken.

Met dank aan

Gastheer Jaguar Land Rover Szrek Automotive onder leiding van Pascal Szrek. 

In 1993 zette Pascal Szrek als verkoper zijn eerste stappen in de automobielwereld. Vijf jaar later maakte hij voor het eerst kennis  met Land Rover en werd hij salesverantwoordelijke voor het luxemerk. In 2004 waagde hij samen met zijn echtgenote de sprong naar het ondernemerschap en werd concessiehouder van Land Rover Dendermonde. Het jaar 2017 betekende een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf, want de concessie verhuisde naar een prachtige hedendaagse dualbrand concessie te Zele en draagt sindsdien zijn achternaam Szrek.

Jaguar Land Rover Szrek

En natuurlijk willen we ook de collega's van Voka Mechelen-Kempen bedanken voor de fijne samenwerking en ervaringsuitwisseling.

Voka Mechelen-Kempen

Contactpersonen

Joke Van der Burght

Events & Netwerking - Groeitrajecten

Peter Van Doninck

Ondernemingsrelaties

Adres

Wijnveld 3
9240 Zele

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden

Niet-leden: gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 15 oktober 2021. Indien je niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. Je kunt uiteraard steeds een collega sturen in jouw plaats wanneer je onverwacht verhinderd bent. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat