Skip to main content
netwekkers
 • Online

Voka Netwekkers - Digitaal en grensoverschrijdend

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we rond de digitale tafel, om te netwerken. Op 31 maart 2021 zal dit regio-overkoepelend gebeuren in samenwerking met verschillende provincies, waaronder West-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen, Brussel Metropolitan en Vlaams-Brabant. We starten naar goede gewoonte om 8.00 uur en gaan actief aan het (net)werk.

Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan! 

De Voka Netwekkers bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de regio - en dit keer ook met collega-ondernemers uit de verschillende Vlaamse provincies. Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Een divers publiek

Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, gelden volgende voorwaarden:

 • Gratis en exclusief voor Voka-leden (niet-leden neem contact op met Valérie Smessaert)
 • 1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)
 • Beperkte inschrijvingsmogelijkheden voor volgende sectoren:
  • Bankensector
  • Financiële sector uitgezonderd banken (verzekeringen, accountancy...)
  • Uitzendsector
  • Juridische sector

Indien een bepaalde sector volzet is, kun je je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar Joke Van der Burght. We nemen contact op, zodra een plaats vrijkomt.

Programma

 • 08.00 - 08.05 u.: Introductie + Zoom praktisch
 • 08.05 - 09.25 u.: Netwerksessies in groepjes
 • 09.30 u.: Einde

Doelgroep

Zaakvoerders en/of verantwoordelijke medewerkers

Informatie en inschrijvingen

Wens je in te schrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ rechts op deze pagina en geef aan in welke sector je met jouw onderneming actief bent (banken-, financieel, uitzend-, juridisch, andere).

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 26 maart 2021.

Met dank aan

Het belooft een waardevolle editie te worden in samenwerking met de verschillende provincies. We willen onze collega's van de verschillende regio's dan ook bedanken voor de fijne samenwerking. Bedankt!

Voka WVL 

logo Vlaams-brabant

logo Antwerpen

 

logo Limburg

 

Contactpersoon

Joke Van der Burght

Events & Netwerking - Groeitrajecten

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden

Niet-leden: gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 26 maart 2021. Indien je niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. Je kunt uiteraard steeds een collega sturen in jouw plaats wanneer je onverwacht verhinderd bent. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat