Skip to main content
Map
 • Netwerkevents
 • Voka Ladies: Leading Ladies in Storytelling - ianka fleerackers, Caroline Verstraete en Kortrijk met Margot

Voka Ladies: Leading Ladies in Storytelling - ianka fleerackers, Caroline Verstraete en Kortrijk met Margot

Het nieuwe Voka Ladies programma voor 2023 focust zich op leading ladies in de domeinen: cultuur, food, storytelling en digitalisering. Verwacht je aan een reeks van events waarbij we telkens een keynote aan het woord laten en per uitbreiding een panelgesprek met jonge, dynamische en upcoming ladies in die specifieke sector. Deze keer is het de beurt aan ianka fleerackers, Caroline Verstraete en Margot Demeulemeester, alle drie leading ladies in storytelling.

We zijn verheugd om jou uit te nodigen voor onze laatste activiteit van Voka Ladies voor 2023. Eentje om u tegen te zeggen.

Verhalen zijn al sinds oudsher de brandstof van onze menselijke cultuur. Ze verbinden ons, inspireren ons en raken ons diep vanbinnen. De aboriginals begrepen dit al eeuwen geleden en deelden hun wijsheid door middel van dromen en verhalen. Maar hoe kunnen we nu zelf op een effectieve manier verhalen vertellen? Wat zijn de essentiële do's en dont's? Hoe kunnen we onze boodschap overbrengen? En hoe kunnen we onze eigen verhalen op een unieke manier presenteren in deze tijd van sociale media? Durven we anders te zijn en onze eigen stem te laten horen?

Voor de laatste Voka Ladies zetten we in op een oprecht en open panelgesprek met leading lady ianka fleerackers, Caroline Verstraete en Margot Demeulemeester. ianka heeft tegen dan haar nieuw boek uit, uitgegeven door Lannoo, 'Own your story'. Dit boek belooft ons waardevolle tips en tricks te geven over hoe we ons eigen verhaal kunnen veranderen en welke impact dit kan hebben op onze ondernemingen. 

We gaan in gesprek met de drie dames, alle drie absolute kanjers op het gebied van storytelling: ianka fleerackers, actrice en schrijver, Caroline Verstraete, hoofdredacteur bij Focus WTV en chef programming en storytelling, en influencer en journaliste Margot Demeulemeester, bekend van haar blog 'Kortrijk met Margot'. Alle dames hebben hun sporen verdiend als meesterlijke verhalenvertellers en zullen hun inzichten en ervaringen met ons delen. We zullen leren van hun succesverhalen en ontdekken hoe we onze eigen verhalen kunnen versterken. 

Onze laatste Voka Ladies van 2023 staat in het teken van de kracht van storytelling. Het is een avond waarop we leren hoe we onze verhalen kunnen omarmen, onze boodschappen effectief kunnen overbrengen en onze stemmen kunnen laten horen. Laten we de verhalenvertellers in onszelf ontdekken en moedig anders durven zijn. Samen met ianka fleerackers, Caroline Verstraete en Margot Demeulemeester zullen we de wereld betoveren met onze eigen verhalen. 

Heel graag tot dan!

Programma

 • 18.30 uur: ontvangst met hapje
 • 19.00 uur: intro door Voka West-Vlaanderen
 • 19.05 uur: voorwoord door Margot Lannoo
 • 19.30 uur: panelgesprek met ianka fleerackers (actrice, schrijver, verhalenverteller), Caroline Verstraete (Chef programmatie en storytelling Focus - WTV), Margot Demeulemeester (journalist en influencer Kortrijk met Margot)
 • 20.00 uur: netwerking en walking dinner
 • 22.30 uur: voorziene einde

Waarom moet jij erbij zijn?

 • Inspiratie: Tijdens dit event luister je naar een keynote en panelgesprek met enkele van de meest dynamische en innovatieve vrouwen in de storytelling. Je krijgt inzicht in hun visie, strategieën en uitdagingen: dat zal jou inspireren voor je eigen bedrijf of carrière.
 • Netwerkmogelijkheden: Na het panelgesprek is er ruimte voor netwerking tijdens een walking dinner. Je krijgt de kans om te netwerken met gelijkgestemde female intra- en entrepreneurs en om potentiële zakelijke contacten te ontmoeten in een ontspannen en informele sfeer.
 • Empowerment: Door te luisteren naar verhalen van succesvolle vrouwen in storytelling en te netwerken met andere ambitieuze vrouwen, wordt jouw persoonlijke groei en empowerment gestimuleerd.

Kortom, deze sessie biedt een unieke kans om te leren, netwerken en inspireren in een motiverende omgeving met gelijkgestemde vrouwen.

Wil jij deze avond niet missen?

Ik schrijf me nu in!

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Lannoo Campus
Kasteelstraat 97
8700 Tielt

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: €65

Voka Ladies is een exclusieve community voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement via isabelle.callens@voka.be. Bij niet of laattijdige annulatie blijft het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag