Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Voka In House: Hoe succesvol een nieuwe buitenlandse markt betreden?

Voka In House: Hoe succesvol een nieuwe buitenlandse markt betreden?

Voor ambitieuze ondernemers en entrepreneurs die hun business willen doen groeien, is internationaal uitbreiden vaak prioriteit nummer één. Ondernemers die zich goed voorbereiden en een sterke strategie uitwerken, hebben het meeste kans op succes bij het betreden van een nieuwe markt.

Tijdens deze interactieve workshop:

  • Leert u hoe u uzelf kunt voorbereiden om te starten vanuit een sterke positie, wat u moet weten over de nieuwe markt en wat het belang is van focus en duidelijke doelen.
  • Ontwikkelen we een strategie voor uw business case. We analyseren de verschillende mogelijkheden om een nieuwe markt te betreden en doorlopen het proces om een keuze te maken. Aan de hand van case studies en voorbeelden zult u vast en zeker inspiratie vinden om op een overtuigende manier de nieuwe markt te betreden.
  • Leert u tactieken om de strategie zo vlug en efficiënt mogelijk te implementeren.

U gaat naar huis met een duidelijke strategie, een template die u kunt gebruiken bij elke verdere internationale expansie.

Heeft u interesse om dit seminarie bij u in het bedrijf te organiseren? Klik hier om een offerte aan te vragen. Voor meer info kunt u contact opnemen met Kaat Creupelandt.

Contactpersoon

Kaat Creupelandt

Manager Member Services

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag