Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Voka In House: E-commerce in China - de belangrijkste routes en strategieën richting succes

Voka In House: E-commerce in China - de belangrijkste routes en strategieën richting succes

Met meer dan 1,3 miljard inwoners – waarvan er maar liefst 1 miljard cyberactief zijn – is China bijna niet meer weg te denken als hoeksteen van uw internationale strategie. Big data, analytics, ‘cloud en mobile solutions’, AI en sociale media veranderen constant de businessdynamiek over alle continenten en industrieën heen. Vooral e-commerce is één van de grootste game changers van de laatste decennia gebleken. Met dit seminarie willen we bedrijven die ambitie hebben op de Chinese markt op weg helpen met hun e-commercestrategie.

We helpen u op weg om uw strategie te finetunen aan de hand van de meest waardevolle en succesvolle e-commercemodellen die van toepassing zijn in China. We geven u bovendien ook een gedegen beeld van het Chinese e-commercelandschap en het ecosysteem waarin u zal opereren.

Uiteraard verliezen wij ook het praktische luik niet uit het oog. Zo zullen er heel wat businesscases aan bod komen die de voornaamste ‘do’s-and-don’ts’ zullen aantonen en u zullen inspireren om zelf tot een succesvolle e-commercestrategie voor de Chinese markt te komen. 

Na afloop van dit seminarie:

  • Hebt u een grondige kennis van het e-commercelandschap in China, wat u ongetwijfeld een competitief voordeel zal bezorgen. 
  • Hebt u kennisgemaakt met de nieuwste en meest relevante technologieën en businessmodellen die gebruikt kunnen worden om uw Chinese strategie te finetunen.
  • Zal u nieuwe concepten leren kennen hebben die uw e-commerce in China doen boomen. 

Heeft u interesse om dit seminarie bij u in het bedrijf te organiseren? Klik hier om een offerte aan te vragen. Voor meer info kunt u contact opnemen met Kaat Creupelandt.

Contactpersoon

Kaat Creupelandt

Manager Member Services

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag